CONFERINȚA DE PRESĂ | Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: „Azi vin doi jucători și mâine semnează”

Antrenorul Mircea Rednic a vorbit astăzi, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, despre partida cu FC Voluntari, programată luni, 5 noiembrie, de la ora 21:00, la Voluntari. Rednic a anunţat că are la dispoziţie tot lotul, dar că jucătorii sunt afectaţi după eliminarea din Cupa României.

evomag.ro

“În afară de Axente îi am pe toţi la dispoziţie. El e accidentat. Am toată echipa la dispoziţie. O să intrăm în cantonament şi o să pregătim meciul cu Voluntari. E o echipă care în ultimele două etape din Liga 1 a jucat bine, a arătat o creştere. Este o echipă cu o posesie bună, cu ocazii, cu foame de puncte. E o situaţie delicată pentru ambele echipe. O să pregătim meciul pentru a câştiga cele trei puncte. Întâlnirea cu Andone e mereu plăcută, suntem profesionişti şi ne facem treaba oriunde suntem. Am contract până în 2020 cu Dinamo şi sper să prelungesc. La glume sunt cei mai buni. Nu a fost uşor să fim eliminaţi. Am fost trişti, supăraţi, iar apoi am avut şi incidentul cu suporterii. După discuţia de ieri au înţeles că nu mai e de joacă. E un joc, dar se joacă pe bani, avem responsabilităţi. Nu putem să luăm singuri decizii. E o satisfacţie pentru mulţi că suntem în situaţia asta. Am vrut să îi bag de ieri în cantonament, dar nu a fost o soluţie. Au venit jucători aici, se ştia că sunt nepregătiţi şi nu s-a făcut un antrenament individual cu ei. Nu că nu a vrut preparatorul, ci pentru că nu a vrut antrenorul. Eu aşa am auzit. La Voluntari nu joacă Andone. El are experienţă, s-a văzut şi o schimbare la Voluntari. El are un obiectiv, noi avem unul. O să ne vedem, ne pupăm, chiar dacă o să avem cuţitele în buzunar. Băieţii sunt afectaţi, dar e normal. Ieri a fost mult mai bine. La şedinţa pe care am avut-o înaintea meciului cu Csikszereda le-am spus un singur cuvânt: “Respect!” Unii au înţeles ce înseamnă acest cuvânt, alţii nu. Trebuie să trecem peste momentele grele şi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce urmează”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Dinamo, pe lângă cei trei jucători daţi afară după eliminarea din Cupa României, tehnicianul a renunţat şi la serviciile lui Subotic. Mircea Rednic, a dezvăluit ce transferuri mai pregătește la echipă, dar și faptul că niciun jucător nu va mai pleca până în iarnă. Mai mult, ”Puriul” a admis că vor veni și 3 noi jucători.

evomag.ro

„De acum înaînte nu va mai pleca nimeni. Le-am zis jucătorilor că nu mai pleacă. Mă bazez pe ei. Au plecat patru, vor veni alții. Azi vin doi jucători și mâine semnează. Vor mai fi! Rednic aduce jucători ca să crească lotul. Nu mi-e ușor să găsesc fotbaliști care să joace în două săptămâni minimum 60 de minute pe meci. În iarnă va fi mult mai ușor. Voi avea alte posibilități. Sunt jucători foarte buni care sunt dispuși să vină sub formă de împrumut, cu clauză de cumpărare. Cu lotul pe care-l am, plus jucătorii care vor veni, cred că până în iarnă vom fi aproape de forma care să ne permită să ajungem în play-off.

Naser are contract 4.000 de euro, iar din iarnă poate să îi crească cu încă 4.000 dacă dă randament. E un jucător care a evoluat la echipa naţională, avem informaţii foarte bune despre el. Ieri l-am văzut prezent şi dornic să joace pentru Dinamo. Nu e exclus să joace în derby.

vivre.ro

Chiar îmi pare rău de Grozav. El putea să îşi ceară scuze faţă de ceilalţi jucători. Au fost mulţi care şi-au cerut scuze în vestiar, dar el nu. Nici la mine nu a venit să vorbească. A trecut pe lângă mine şi i-am zis două-trei cuvinte. Vreau să îi zic şi eu ceva lui Iliuţă (n.r. Ilie Dumitrescu). Cu o zi înaintea meciului am exersat penalty-urile la antrenament. Hanca a ratat, Ciobotariu a ratat, Delorge a ratat. Gicu Grozav şi Nistor au dat foarte bine. Gicu la antrenament nu a dat scăriţă. Dacă dădea aşa ştiam ce să îi zic. Îmi pare rău că nu l-am pus pe Muţiu să bată înainte de Delorge. Mi-au zis cei de lângă mine că bate foarte bine, dar asta e. Chiar îmi pare rău de Gicu Grozav, la fel cum îmi pare rău şi de ceilalţi”, a mai declarat Rednic.