Lotul „câinilor” pentru partida cu FC Voluntari

Mircea Rednic a susţinut o conferinţă de presă înainte de FC Voluntari – Dinamo, meci care va avea loc luni, 5 noiembrie, de la ora 21.00, în etapa a 14-a din Liga 1.

evomag.ro

„Puriul” nu se va putea baza pe Ivan Pesic, care este nerefăcut după accidentare, și nici pe Mircea Axente, care este la rândul său accidentat. Rednic a afirmat în conferința de presă, că jucătorii sunt afectați de rezultatul dezastruos din meciul de cupă și se aşteaptă ca Dinamo să aibă un meci greu cu FC Voluntari, dar este sigur că jucătorii săi au înţeles mesajul său înaintea duelului care va avea loc pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

“În afară de Axente îi am pe toţi la dispoziţie. El e accidentat. Am toată echipa la dispoziţie. O să intrăm în cantonament şi o să pregătim meciul cu Voluntari. E o echipă care în ultimele două etape din Liga 1 a jucat bine, a arătat o creştere. Este o echipă cu o posesie bună, cu ocazii, cu foame de puncte. E o situaţie delicată pentru ambele echipe. O să pregătim meciul pentru a câştiga cele trei puncte. Întâlnirea cu Andone e mereu plăcută, suntem profesionişti şi ne facem treaba oriunde suntem. Am contract până în 2020 cu Dinamo şi sper să prelungesc. La glume sunt cei mai buni. Nu a fost uşor să fim eliminaţi. Am fost trişti, supăraţi, iar apoi am avut şi incidentul cu suporterii. După discuţia de ieri au înţeles că nu mai e de joacă. E un joc, dar se joacă pe bani, avem responsabilităţi. Nu putem să luăm singuri decizii. E o satisfacţie pentru mulţi că suntem în situaţia asta. Am vrut să îi bag de ieri în cantonament, dar nu a fost o soluţie. Au venit jucători aici, se ştia că sunt nepregătiţi şi nu s-a făcut un antrenament individual cu ei. Nu că nu a vrut preparatorul, ci pentru că nu a vrut antrenorul. Eu aşa am auzit.

bestkids.ro

La Voluntari nu joacă Andone. El are experienţă, s-a văzut şi o schimbare la Voluntari. El are un obiectiv, noi avem unul. O să ne vedem, ne pupăm, chiar dacă o să avem cuţitele în buzunar. Băieţii sunt afectaţi, dar e normal. Ieri a fost mult mai bine. La şedinţa pe care am avut-o înaintea meciului cu Csikszereda le-am spus un singur cuvânt: “Respect!” Unii au înţeles ce înseamnă acest cuvânt, alţii nu. Trebuie să trecem peste momentele grele şi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce urmează”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Lotul lui Dinamo: Mihai Eșanu, Jaime Penedo, Giorgios Katsikas, Sergiu Hanca, Mihai Popescu, Andrei Tîrcoveanu, Dan Nistor, Denis Ciobotariu, Vlad Olteanu, Armando Cooper, Daniel Popa, Diogo Salomao, Tomislav Gomelt, Deian Sorescu, Ricardo Grigore, Mihai Neicuțescu, Sergiu Popovici și Robert Moldoveanu.

Reclame