CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Jaime Penedo: „Nu am cerut niciodată rezilierea contractului”. Ce spune despre viitorul său la Dinamo

Portarul lui Dinamo, Jaime Penedo a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu a cerut rezilierea contractului cu Dinamo, dar a subliniat că roș-albii se află într-o criză fără precedent.

evomag.ro

Panamezul a declarat că dacă Mircea Rednic va decide să aducă un portar, atunci acela va şi juca pentru că e adus de antrenor.

„A fost o ştire interpretată greşit. Nu am cerut niciodată rezilierea contractului în acel moment. Nici Cooper, care era afectat de situaţie. În acel moment, am discutat şi i-am spus că trebuie să facem faţă situaţiei. A fost greşit interpretată ştirea.

Categoric, locul din clasament este dezamăgitor. Este o situaţie dificilă. Dar urmează meciuri dificile. Dinamo nu mai trebuie să greşească. Din nefericire este o situaţie pe care am creat-o noi. Trebuie să tratăm meciurile cu seriozitate. Nu mai există echipe mici. Mister a pus acest obiectiv, să ajungem în play-off, şi eu cred în el. Nu trebuie să greşim deloc, nu trebuie să cedăm niciun punct. Ne refugiem într-o istorie creată înainte. Însă acum trebuie să demonstrăm că suntem capabili să o ducem pe Dinamo unde trebuie să fie”, a declarat Penedo în cadrul conferinței de presă.

bestkids.ro

Penedo a menţionat că Dinamo are politica de a le da şansa de a juca fotbaliştilor tineri: “Tinerii trebuie să îşi asume multă responsabilitate, să înţeleagă că sunt la Dinamo şi este o responsabilitate imensă. Partea pozitivă este că Mister are un obiectiv, de a ajunge în play-off, un obiect în care suntem alături de el”, a adăugat jucătorul.

Luni, Dinamo va juca în deplasare cu FC Voluntari, de la ora 21.00, în etapa a 14-a a Ligii I.

Reclame