Rednic îi liniștește fanii lui Dinamo: „Am promis că rămân”

După venirea lui Naser Aliji, Dinamo va oficializa marţi alte două transferuri: Rachid Ait-Atmane şi Simon Zenke. Mircea Rednic (56 de ani) a anunţat, luni seară, după victoria cu FC Voluntari (1-0) că Dinamo va continua campania de transferuri.

bestkids.ro

„Puriul” are mare încredere în pariurile sale şi a oferit câteva detalii despre fotbaliştii care urmează să sosească sub comanda sa.

„Mai avem nevoie de un atacant. Am stat doar în Popa azi, aţi văzut ce rezerve au fost pe bancă. Dacă ne propunem să intrăm în play-off, avem nevoie de jucători cu mai multă experienţă.

Ne-am înţeles cu cei doi jucători, vor semna mâine. Sper să mai vină, poate chiar mâine, alţi doi fotbalişti. Nu vă spun numele lor, că nu îmi place să spun astfel de lucruri. Mai ales în această perioadă, când e foarte greu să mai găseşti jucători buni. Aveţi puţină răbdare, o să vedeţi. Eu am mare încredere în ei, spun că sunt peste ce există acum în România. Unul dintre ei are o cotă foarte mare”, a spus Rednic la finalul meciului cu FC Voluntari.

Rednic, se declară mulţumit că a obţinut victoria, chiar dacă a recunoscut că îi pare rău pentru prietenul Andone.

vivre.ro

„A venit greu această victorie. Eu nu mă mai aşteptam, sincer, chiar dacă cred că am făcut un meci bun. Am dominat jocul, am avut ocazii, păcat că nu am reuşit să înscriem mai devreme. E un lucru pozitiv că nu am luat gol. Din punct de vedere al organizării, a fost foarte bine, nu pot decât să mă bucur pentru cele trei puncte. Îmi pare rău că a fost o victorie obţinută din penalty, în minutul 90+4, împotriva lui Andone. Dar e important pentru moral, mai ales că urmează meciul cu Steaua”, a mai spus Rednic, la final.

Rednic a confirmat că are pe masă 1,5 milioane de euro pentru un contract din partea lui Al Nasr, echipă din Emiratele Arabe Unite, dar afirmă că va refuza banii şeicilor pentru a forma o echipă competitivă în Ştefan cel Mare: „Am o ofertă foarte bună din Golf. Foarte bună, nu e vorbă în vânt! Dar nu plec. Mulţi ar pleca, dar eu nu plec. Nu mă interesează, am promis că rămân şi vreau să formez o echipă puternică la Dinamo. Bineînţeles, cu sprijinul conducerii”, a punctat Rednic.

Reclame