VIDEO | Mircea Rednic s-a ţinut de cuvânt. Simon Zenke a semnat cu Dinamo

După ce i-a legitimat deja pe Aliji şi Ait-Atmane, Dinamo a oficializat azi un nou transfer. Este vorba despre „aripa” dreaptă Simon Zenke.

evomag.ro

Mijlocaşul nigerian Simon Zenke Terwase este, de astăzi, noul jucător al clubului din Ştefan cel Mare. Ultima oară la Tubize în Belgia, Simon Zenke a jucat în prima ligă a campionatului francez pentru Strasbourg şi Nancy şi a mai evoluat în Turcia pentru Samsunspor, Istanbul BB, Şanliurfaspor şi Karabukspor. Nigerianul a efectuat vizita medicală la INMS şi s-a alăturat lotului dinamovist pentru prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Mircea Rednic.

30 de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian şi în cupă. În Turcia, africanul are 3 goluri marcate în meciurile de primă ligă şi 24 de reuşite în divizia secundă. Tot trei goluri a marcat mijlocaşul în meciurile jucate în Franţa.

În vârstă de 29 de ani, Zenke a ajuns în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, iar marele avantaj e că poate evolua atât în bandă, cât şi ca vârf de careu.

  • 400.000 de euro valorează Simon Zenke.

Lasă un răspuns