CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Mircea Rednic înaintea meciului cu FCSB

Mircea Rednic (56 de ani), a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre partida contra eternei rivale. Antrenorul „câinilor” este neînvins până acum împotriva FCSB şi a spus că o eventuală victorie a echipei sale ar aduce mult mai multă linişte pentru meciurile următoare.

elefant.ro

„Trebuie să îmi cer scuze pentru situația care s-a creat cu Dică, nu știam că și-a luat licența. Nu voi mai vorbi despre el. E antrenoer, e responsabil pentru ce se întâmplă la FCSB. Nu numai că e un derby, meci foarte important pentru noi, ținând cont de poziția din clasament. Avem nevoie de toate cele 3 puncte. Dăm peste un adversar bun, cu jucători tineri, de perspectivă. Nu au evoluții constante, dar ca valoare au demonstrat că sunt jucători care pot face diferența. Sper că îi vom putea bloca și nu își vor face situații de a marca. Sperăm să îi surpindem. Dacă am avea 19 puncte ar fi altfel, mai ales cu o echipă care se bate pentru campionat. Mie nu îmi e teamă de aceste meciuri. Sunt echipe care încearcă să își impună jocul și ținând cont de situația noastră încerc să ne organizăm foarte bine și să profităm de spațiile care se vor crea. Calculele sunt simple, la fiecare meci trebuie să luăm maximum de puncte. Eu fac calcule în funcție de locul 6, nu de primul loc. Ar fi ideal să câștigăm cu FCSB.

itelmobile.ro

Nu mă motivează pe mine ce declară Șumudică. Să nu uite că dacă nu era nea Mircică, Șumibet nu lua niciodată campionatul. Șumi, rămâneai cu pantalonii jos și statul în genunchi dacă nu era Mircică și Dinamo. Să nu uite că a ajuns campion datorită lui Dinamo. O echipă mare joacă prost și câștigă”, a declarat Mircea Rednic în conferința de presă.

Dinamo – FCSB are loc duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională în etapa a 14-a din Liga 1.

Reclame