Mircea Rednic anunță două transferuri

Mircea Rednic (56 de ani) a anunţat, imediat după derby că luni va avea sub comandă doi atacanţi: vârful italian crescut de AS Roma şi un „fost golgheter al României cu care am lucrat„. În discursul de la finalul Marelui Derby, „Puriul” a acuzat atât terenul, cât şi lipsa de eficienţă în faţa porţii lui Bălgrădean.

„Mâine vor semna doi atacanţi. Aţi văzut şi jucătorul care a intrat, are calitate. Nu vreau să critic, dar s-au dus foarte multe mingi în faţa porţii. Nu am ţinut de minge. Mingea venea la vârfuri, dar venea la fel de repede înapoi. Au şi scuze, pe acest teren e foarte greu să faci preluări. Sigur că mi-aş fi dorit să câştig, mai ales că am avut un om în plus. Remarc o atitudine bună. În prima repriză am suferit la fazele fixe, dar nu-mi aduc aminte să fi avut o ocazie FCSB. Am dominat, dar în atac am fost mereu contratimp. Aş fi vrut mai mult, mai ales repriza a doua. E un punct pozitiv, echipa a stat bine în teren, mai avem încă de muncă, mai trebuie să schimbăm, ca să aducem un plus de calitate, mai ales în atac.

Terenul? O ruşine! Nu am văzut niciodată aşa ceva, să facem şuşanele (n. red – Cupa Centenarului pentru copii organizată de Gabriela Firea pe Arena Naţională) ca să mulţumim părinţii

Nistor probabil are ruptură musculară şi lipseşte două săptămâni.

Ultimul cu care am vorbit înainte de repriza a doua a fost Cooper. I-am spus să nu facă artă, să nu dribleze şi să joace simplu, că terenul e greu…Nu m-a ascultat, a pierdut mingea pe acolo, a driblat doi-trei, apoi a atacat decisiv…Nu se face aşa ceva!”, a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului.

Reclame