Bogdan Bălănescu trimite înţepături spre rivali: „Steaua a arătat ca Voluntari şi Chiajna”

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, consideră că echipa noastră putea câştiga meciul contra rivalei, după ce s-a jucat aproape o repriză cu un om mai mult pe teren. Oficialul din Ştefan cel Mare a spus, la ProSport LIVE, că FCSB a arătat precum Voluntari sau Chiajna şi că s-au apărat pe două linii.

„E un sentiment ciudat, sunt şi multumit, dar şi nemulţumit. Oricum, echipa a dovedit caracter, jucătorii s-au dăruit mai mult ca în precedentele partide. Din punctul meu de vedere, Steaua a arătat ca Voluntari şi Chiajna aseară. S-au aşezat pe două linii, iar acest lucru nu ne-a ajutat.

elefant.ro

Înainte de meci, nimeni nu ne dădea şanse. Becali spunea că ‘leii’ nu se tem de ‘câini'”, a spus Bogdan Bălănescu, secretarul general a lui Dinamo.

Dinamo – FCSB s-a terminat 1-1, după ce Salomao (din penalty, în minutul 40), respectiv Florin Tănase (48) au marcat. În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă poziţia a 9-a, cu 17 puncte, la egalitate cu Dunărea Călăraşi şi la trei puncte în spatele primului loc de play-off, ocupat de Astra.

Reclame