OFICIAL | Gregory Tade, la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat atacantul 

Gregory Tade (32 de ani) a semnat contractul cu Dinamo. Atacantul francez a semnat un contract pe un an și jumătate. El va avea un salariu de 4.000 de euro până în iarnă, urmând ca acesta să crească la 6.000 de euro, dacă Dinamo intră în play-off.

evomag.ro

Tade a început fotbalul în Franţa, la Orvault Sports, iar la CFR Cluj a avut cea mai bună perioadă din carieră, când a devenit golgheterul Ligii 1. În vara lui 2015 a fost transferat de FCSB, care a plătit 500.000 de euro, însă a dezamăgit aici şi a plecat după doar un an, liber de contract. A jucat ulterior pentru Qatar SC, a stat 6 luni fără contract, apoi pe 1 ianuarie 2018 a semnat cu Maccabi Petah Tikva, de care s-a despărţit în vară.

Tade este cel de-al patrulea jucător care semnează cu Dinamo, după venirea lui Mircea Rednic. În Ştefan cel Mare au mai ajuns Simon Zenke, Nasser Aliji şi Rachid Ait-Atmane. Pe lângă ei, Dinamo este aproape de a-l transfera şi pe Mattia Montini, atacant de 26 de ani care a crescut la academia clubului AS Roma.

Reclame