Iosif Rotariu spune „NU” FCSB-ULUI. Ce spune unchiul fostului dinamovist, despre un posibil transfer

Dorin Rotariu este ultimul nume intrat pe radarul celor de la FCSB, iar presa din Belgia a anunțat chiar că negocierile sunt aproape gata, pentru o sumă de două milioane de euro. Cu toate acestea, dinamoviștii vor să-l deturneze din drum și să-l readucă în Ștefan cel Mare.

vivre.ro

Atacantul de 23 de ani este împrumutat de belgienii de la Club Brugge în Olanda, la AZ Alkmaar, iar salariul său este unul consistent, de 400.000 de euro pe an.

Unchiul internaționalului, Iosif Rotariu a vorbit despre interesul lui Becali și nu îl încântă ideea și îl sfătuieşte pe Dorin să nu plece din străinătate.

„Nu am discutat cu el, dar indiferent în ce situaţie ar fi acum, părerea mea e că trebuie să rămână la Alkmaar. E prea tânăr să se întoarcă în România, în ultima etapă a jucat şi antrenorul l-a felicitat, deci eu cred că va fi folosit în continuare.

Important este să se discute cu jucătorul, dar eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Eu ştiu că că are şi alte opţiuni de la echipe din străinătate, în afară de a reveni în România, asta în cazul în care akmaar nu îl mai doreşte.

Dacă aş fi eu în locul lui nu aş veni, aş rămâne în străinătate. Acolo este un alt mod de pregătire, de educaţie, nivelul este mult mai ridicat din punctul de vedere al antrenamentelor, al condiţiilor. Totul este diferit faţă de ce este în România. Pe orice jucător. care evoluează în străinătate, şi îl întrebi spune că acolo este altceva.

modlet.ro

Eu zic că este prea tânăr să facă pasul spre România, se întoarce la ce? Ar fi bine pentru el să joace la Alkmaar sau să se întoarcă la Brugge sau să plece la altă echipă din afară.

Într-un 4-3-3 ar juca foarte bine vârf sau chiar şi în 4-2-3-1. Şi vârf şi badă dreapta şi stânga, în toate cele trei locuri din atac joacă foarte bine. Este un jucător care are o viteză bună de deplasare şi cere mereu mingea în adâncime”, a spus Iosif Rotariu, la Digi Sport.

  • 1.500.000 € este cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt.
  • Rotariu, crescut la Timișoara și consacrat la Dinamo, este la Brugge din ianuarie 2017, când a fost cumpărat pentru 2,2 milioane de euro.
  • 142 de meciuri și 30 de goluri are Rotariu la Dinamo.
Reclame