Cosmin Moţi, încrezător înainte de Muntenegru. Răspunsul  fundașului când a fost întrebat despre absența jucătorilor de la FCSB din la lot

Cosmin Moţi, fundaşul echipei naţionale a României, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Muntenegru,din Liga Naţiunilor, Seria C, Grupa 4. Duelul dintre cele două reprezentative va avea loc marţi, 20 noiembirie, de la ora 21:45.

elefant.ro

FCSB nu are niciun reprezentant la echipa națională a României pentru duelul cu Muntenegru. Fostul jucător din Ștefan cel Mare, a comentat pe seama absențelor rivalilor de-o viață.

„Nu e ciudat să nu fie niciun jucător de la FCSB în lot. Avem un selecționer, dânsul alege ce e mai bine pentru România. Când ajungem aici contează prea puțin de la ce echipă venim”, a spus Moți, în cadrul unei conferințe de presă.

Cosmin Moţi s-a declarat optimis înaintea ultimului meciul cu Muntenegru și consideră că naționala României are un lot mult mai valoros decât cel al Muntenegrului. Mai mult, fundaşul lui Ludogoreţ Razgrad le transmite coechipierilor săi să nu se gândească la partida pe care Serbia o joacă împotriva Lituaniei.

evomag.ro

„Cred că putem să avem parte de surprize neplăcute dacă nu o să dăm totul pe teren. Mâine este un meci important şi nu au rost speculaţiile astea. Am văzut bine echipa Muntenegrului, ştim ce pot şi nu cred că o să avem parte de vreo surpriză. Noi o să facem tot posibilul ca mâine să câştigăm meciul. O să vedem după aceea din ce urnă o să facem parte. E o ţară mică, dar cu un fotbal bun, o echipă bună. Eu am jucat de două ori împotriva lor şi au jucători valoroşi. Suntem echipa mai valoroasă.

Am încredere în noi că putem bate. Noi ne gândim doar la meciul nostru, la ce avem de făcut aici. Este important ca noi să câştigăm şi să nu ne gândim ce se întâmplă de partea cealaltă. Noi avem un selecţioner, iar dânsul alege ce e mai bine pentru echipa naţională. Nu cred că este important de la ce echipă vin jucătorii. Eu cred că a venit momentul să câştigăm”, a mai spus Cosmin Moţi.