Dinamo vinde bine: ”Am avut o creştere în ultimii doi ani de 50-60%”

Directorul de marketing al clubului, Andrei David, a dezvăluit că Dinamo a avut încasări de aproape 500.000 de euro din merchandising în sezonul trecut, dar speră ca 2019 să fie un an şi mai bun din acest punct de vedere. Se pregăteşte astfel deschiderea unui magazin pentru fani într-o zonă centrală.

elefant.ro

„Sezonul trecut, anul trecut, am avut venituri de 1.500.000 de euro. Din asta, drepturile de imagine şi publicitate au fost undeva la 1.100.000 de euro, iar 400.000 sunt din merchandising. Ne gândim serios în deschiderea unui nou punct, undeva mai înspre mijlocul oraşului.

Avem şi un punct de vânzare mobil care merge cu echipa la meciuri prin ţară. Veniturile din merchandising au crescut de la an la an. Am avut o creştere în ultimii doi ani de 50-60%, de la an la an, deci o creştere exponenţială foarte mare”, a declarat Andrei David pentru TelekomSport.

  • Tricourile cu Sergiu Hanca şi Dan Nistor sunt cele mai căutate de fani.
  • Pe lângă programul de tip socios „Doar Dinamo Bucureşti”, Dinamo are în derulare programul „Ora de Dinamo”, prin care sunt împărţite bilete şi materiale promoţionale în şcolile din Bucureşti.
Reclame