Tristețe în tabăra medieșenilor după egalul cu Dinamo: „Îmi pare tare rău că nu l-am bătut pe Rednic”

A fost tristețe în tabăra medieșenilor după Dinamo – Gaz Metan 1-1! Oaspeții ar fi vrut să ia toate punctele din Ștefan cel Mare.

elefant.ro

Mihai Teja, fost tehnician la Dinamo, și-ar fi dorit să câștige partida de vineri seară și pentru că l-a avut ca adversar pe Mircea Rednic, al cărui ”secund” a fost în trecut. Tehnicianul medieșenilor a pomenit de greșeala de arbitraj a lui Iulian Călin, dar nu a marșat numai pe această chestiune.

„A fost un meci plăcut. Îmi pare tare rău că nu l-am bătut pe Rednic, dar asta e viata. Noi suntem prieteni. Nu a fost mai greu sau mai usor, dar se pot schimba multe. La fiecare meci se mai schimba cate ceva, nu cred ca Rednic a rămas la fel ca in ultima perioada cand am lucrat eu cu el.

Cred că a fost un arbitraj bun. Am înţeles că am avut 11 metri în prima repriză, dar asta e. Las specialiştii să se pronunţe. Din punctul meu de vedere, cu excepţia acelei faze, cred că a fost un arbitraj bun”, a spus Mihai Teja la finalul meciului.

watchshop.ro

Totuși, Teja nu a uitat că între el și Mircea Rednic există o relație de respect, astfel că i-a transmis un mesaj tehnicianului roș-albilor. „Eu sper ca Mircea să facă o echipă puternică la Dinamo”, a mai spus Teja, la Digi Sport.

Reclame