Florin Prunea, tranşant după egalul cu Gaz Metan: “Ce să facem? Trebuie să fim alături!”

Dinamo a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în etapa a 16-a din Liga 1, iar Florin Prunea, fostul portar al echipei noastre.

evomag.ro

Dorit la Dinamo, a asistat din tribune la meciul disputat împotriva celor de la Gaz Metan. Acesta este de părere că Dinamo nu a avut de câştigat după remiza cu Gaz Metan Mediaş şi trage un semnal de alarmă. Fostul internaţiona român le cere suporterilor şi celor care iubesc echipa să fie alături de “câini” în aceste momente dificile.

“Un punct care nu ştiu cât îi ajută, dar mai mult pentru moral. În schimb, Mediaş e o echipă extrem de solidă, care nu întâmplător se află acolo sus. Au întâlnit o echipă din partea superioară a clasamentului. Dinamo, pe fondul unui joc nu foarte bun, dar a reuşit să câştige un punct, care o menţine acolo, la două puncte de locul 6.

Ce să facem? Trebuie să fim alături şi în momentele grele. Suporterii şi toată lumea care iubeşte Dinamo trebuie să fie alături în momentele astea, nu numai când e bine.

Sunt jocurile din ce în ce mai puţine. Şi punctele din ce în ce mai puţine. Dar pe de altă parte, depinde de ei. Programul este greu, vor veni meciuri dificile, dar trebuie să aibă încredere, să îşi joace până la capăt şansa. Altă şansă nu au”, a spus Florin Prunea la finalul partidei.

Lasă un răspuns