HANDBAL | Dinamo în drum spre câștigarea grupei Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo București joacă azi, de la ora 21:00, ultimul meci din Grupa D și are nevoie de o victorie pentru a merge în play-off-ul pentru optimi de finală.

elefant.ro

Sute de fani au plecat după „dulăi” în Elveția. Acolo unde Dinamo poate câştiga grupa D din Liga Campionilor la Handbal Masculin după ce campioana Finlandei, Riihimaen Cocks, a învins-o în ultima secundă pe Wisla Plock, cu scorul de 27-26.

„Dulăii” sunt pe locul doi şi le mai lipseşte o victorie în ultimul meci, cu Wacker Thun. Clasarea pe primul loc îi va sigura lui Dinamo dreptul de a juca play-off-ul pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

„Ar fi ceva extraordinar pentru noi, dar și pentru handbalul masculin românesc pentru că în ultimii ani a decăzut. Ar fi un pas mare de încredere, care ar debloca la nivel mental jucătorii din România.

Suntem foarte motivați, ne dorim foarte mult să ne calificăm, sper să nu fie o presiune căreia să nu-i facem față. Experiența pe care am acumulat-o în ultimii ani să ne ajute să gestionăm bine meciul și să-l câștigăm pentru a ne asigura calificarea”, a declarat Răzvan Gavriloaia.

  • 25 de goluri a marcat Răzvan Gavriloaia pentru Dinamo în acest sezon de Liga Campionilor.
  • Sezonul trecut, dinamoviştii s-au clasat pe ultimul loc în grupa C.
Reclame