VIDEO | Claudiu Vaișcovici, concluzie dură: „Nu s-a schimbat mare lucru de când a venit Rednic”

Claudiu Vaişcovici, fostul jucător al lui Dinamo, a intervenit telefonic, joi, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, unde a spus că nu e convins că Mircea Rednic îi poate duce pe dinamoviști în play-off, deşi antrenorul încearcă întărirea lotului.

elefant.ro

„Bine că nu a pierdut cu Steaua, că-n rest echipa nu a făcut niciun meci bun până acum. Nu s-a schimbat mare lucru de când a venit Rednic, dar parcă e o altă stare de spirit a jucătorilor. Totuşi, ei lasă mult de dorit faţă de ceea ce ne dorim noi de la echipă…Acum nu şti ce jucători aduci, în ce stadiu de pregătire sunt, cum stau cu sănătătatea. Când îi aduci în etapa asta a campionatului nu ai niciun cotrol asupra lor.

Când îi aduci vara sau iarna, când dai bani, nu liberi de contract, e cu totul altceva. Bine, Mircea trebuia să aducă fiindcă lotul pe care-l avea…Am văzut o glumă pe net unde se spunea că: ‘Aveam noi murăturile noastre, de ce trebuia să mai aducă şi Rednic altele?

somproduct.ro

Mircea încearcă până se intră în vacanţă, să acumuleze cât mai multe puncte ca să fie acolo aproape în ultimele patru, cinci meciuri ce rămân din campionatul regulat. El încearcă din toate puterile să prindă play-off-ul, e mare lucru, dar e departe. Norocul nostru e că s-au încurcat altele. Cu trei victorii la rând eşti în play-off, dar poţi să le obţii? Nu mă tem că pleacă Rednic dacă nu ajunge în play-off, fiecare om face ce consideră el, dar moral nu ar trebui să facă asta, dacă ne gândim cum a venit şi cum a plecat Claudiu Niculescu”, a spus Claudiu Vaişcovi la ProSport LIVE.

Lasă un răspuns