CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Mircea Rednic anunță noi transferuri la Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a susținut în această dimineață o conferință de presă înaitnea meciului de sâmbătă, în deplasare, cu Viitorul.

elefant.ro

„Unii se distrează de Ziua Națională, mănâncă un mic, beau o bere, iar noi jucăm la minus nu știu câte grade.

Am început să fim mai omogeni. Nu trebuie să ne punem problema de prime acum, rezultatele sunt cele mai importante. Nu dau nicio primă pentru meciul cu Viitorul. Oricum, banii vin, important e să câștigăm

Știam că jucătorii care vin nu au jucat, sunt jucători pe care îi cunosc, am informații pozitive despre ei. Ei vor fi la capacitate de 100% după cantonamentul de iarnă din Antalya.

În iarnă vor veni alți jucători, vor veni fotbaliști cu care am vorbit deja sau alți fotbaliști sub formă de împrumut. Ne vom întări, până atunci trebuie să ne descurcăm cu ce avem

Matematic, avem șanse să prindem play-off-ul. Am văzut și în Belgia cazuri în care echipe care aveau puncte puține au reușit să câștige campionatul. Putem visa, e gratis.

Eu sunt ferm convins că ne vom califica în play-off. Fiecare să-și vadă de treaba lui, dar eu voi fi judecat, eu voi răspunde în fața suporterilor”, a declarat Rednic, la conferința de presă din această dimineață.

Viitorul – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns