Rednic confirmă dorința lui Mircea Lucescu de a reveni la Dinamo: „Nu este singurul!”

Într-o conferință de presă susținută vineri, tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic a confirmat că nu a abandonat ideea de a deveni acționar la Dinamo și este pe cale să îl atragă în acest proiect și pe Mircea Lucescu, mentorul său și omul alături de care a cunoscut cele mai mari satisfacții ca fotbalist.

elefant.ro

Mai mult, tehnicianul susţine că sunt mai mulţi oameni cu bani care sunt interesaţi să investească la Dinamo.

„Văd că se vorbeşte. Eu acum sunt antrenorul echipei Dinamo, Dinamo are un patron, aţi auzit voi ceva, dar nu ştiţi cum stau lucrurile. Şi nu e numai Mircea Lucescu, sunt mai mulţi oameni care vor să se implice. (n.r. întrebat dacă şi el) Din moment ce am semnat la Dinamo, normal că vreau să mă implic. (n.r. Cum ar fi o colaborare Mircea Rednic – Mircea Lucescu?) Vorbim fotbalistic, că financiar nu cred. Nu scoţi de la nea Mircea un leu. Trebuie să ai argumente”, a spus Mircea Rednic, vineri dimineaţă, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Viitorul, din Liga.

elefant.ro

Rednic a lăsat de înţeles că Mircea Lucescu s-a implicat deja financiar la Dinamo şi încearcă să-i motiveze cu prime pe jucători: ”Toţi au primă în contract. Eu nu am dat nicio primă. Am dat şi nu mi-au luat banii. Dacă ei se gândesc la mine şi la banii mei. La meciurile astea chiar nu se mai pune problema de primă. Banii vin, când ai performanţe, banii vin. De la mine, de la nea Mircea, vin. De peste tot vin. Numai să câştigăm”.

5 milioane de euro este prețul cerut de Ionuț Negoiță în schimbul pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo. Mircea Rednic a dezvăluit încă de la prezentarea oficială în cel de-al 4-lea mandat de antrenor al echipei noastre că a încercat să cumpere clubul.

Mircea Lucescu, ajuns la vârsta de 73 de ani, „Îl Luce” ar putea fi gata să pună capăt carierei de antrenor, în favoarea unui proiect care să merite implicarea sa totală.

Lasă un răspuns