Mircea Rednic a lămurit situaţia lui Tade

Mircea Rednic (56 de ani) a anunţat noi transferuri și că conducerea clubului are în plan să transfere şi fotbalişti care sunt sub contract, pe sume de bani, nu doar liberi aşa cum au fost aduşi până acum.

bestkids.ro

Antrenorul a cerut răbdare pentru jucătorii pe care i-a adus, deoarece spune că abia după pregătirea din iarnă vor fi pregătiţi în totalitate. Până acum, Mircea Rednic a adus cinci jucători la Dinamo. Dintre aceștia, au apucat să joace doar Rachid Ait-Atmane (un meci), Simon Zenke (două meciuri) și Mattia Montini (un meci). Naser Aliji, accidentat a plecat deja din România și rămâne de văzut dacă va fi păstrat din luna ianuarie, în timp ce Gregory Tade, este accidentat și abia de săptămâna viitoare intră în programul echipei.

Tehnicianul a lămurit şi situaţia lui Tade, la care Dinamo ar putea renunţa deja, deoarece fostul atacant al FCSB-ului a venit accidentat:: ”Pe mine mă interesează problema de sănătate. El a făcut un test şi a apărut o leziune a meniscului, de aia i s-a şi imflamat puţin genunchiul, săptămâna asta a făcut tratament şi a lucrat doar la sală, de luni va intra în antrenament, Şi după aia vom lua o decizie”.

  • Înaintea partidei directe, Viitorul e pe locul trei în Liga 1, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 10, cu 18 puncte. FC Viitorul – Dinamo se joacă sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 20:00, la Ovidiu.
Reclame