Mircea Rednic nervos la finalul meciului cu FC Viitorul

Dinamo a rămas cu o singură victorie în ultimele patru meciuri disputate în Liga 1, iar șansele să prindă play-off-ul sunt din ce în ce mai mici. Echipa lui Mircea Rednic a suferit cea mai severă înfrângere a sezonului.

bestkids.ro

Antrenorul echipei, Mircea Rednic, consideră că Horaţiu Feşnic a greşit atunci când i-a acordat al doilea cartonaş galben lui Vlad Olteanu, concluzionând că Ianis Hagi a fost isteţ şi l-a păcălit pe arbitru la faza respectivă.

„Dacă ne uităm până în momentul când Olteanu a fost eliminat, noi am fost prezenţi. Viitorul nu şi-a creat ocazii. Normal, în zece oameni, a fost o lovitură liberă uşor acordată, a venit al doilea gol. Am avut o ocazie la lovitura de cap a lui Katsikas şi normal după aceea a fost foarte greu, pentru că Viitorul e o echipă foarte bună, cu o bună posesie, cu bună circulaţie a mingii. Repriza a doua am început-o bine, l-am schimbat pe Cooper, pentru că mai avea un cartonaş şi dacă îl luam pe al doilea riscam să nu-l mai am cu CFR, pentru că domnul arbitru se lăsa uşor păcălit.

Ianis Hagi a fost băiat deştept, iar ai mei au fost fraieri (n.r. – referindu-se la cartonaşele galbene primite de Olteanu). Ce să faci? Ce mă deranjează e că era chiar în faţa arbitrului de rezervă. Ăla nu era fault să dai galben. El a alunecat şi atunci l-a prins. Dacă eram 11 la 11 nu ştiu ce se întâmpla.

elefant.ro

Trebuie să-i felicităm. E o echipă omogenă, au teren foarte bun, au toate condiţiile. Sunt jucători foarte buni, care îşi doresc să facă performanţă şi să joace în străinătate. Asta-i diferenţa! Nu cred că e vorba de ambiţie. Ăştia suntem. La toţi le-am oferit şanse să joace. Ei nu înţeleg. Din iarnă nu o să mai fie aşa. O să schimb şi dacă o să schimb toată echipa. Bratu nu a plecat că a venit Rednic, a plecat că nu a avut rezultate şi a venit Niculescu.

A avut rezultate în play-out şi a păcălit pe toată lumea, pentru că s-a crezut că poţi să te baţi la titlu cu Grigore, cu Olteanu…”, a declarat Mircea Rednic.

După primele 17 etape disputate, Dinamo e pe locul 10, cu 18 puncte. Pentru „câinii roșii” urmează 4 meciuri de foc, cu CFR și Craiova (acasă) și cu Hermannstadt și Astra (deplasare).

Reclame