Diego Salomao după eșecul cu Viitorul: „Suntem într-o situație dificilă”

Bucurie dinamovista la golul lui Diogo Salomao in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 12 mai 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Viitorul s-a impus cu 4-1 în fața lui Dinamo și am pierdut contactul cu play-off-ul.

bestkids.ro

„Câinii” lui Mircea Rednic au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză, Olteanu fiind eliminat, când scorul era egal, 1-1.

”A fost un meci dificil. Trebuie să îi felicităm pe cei de la Viitorul, au jucat foarte bine. Au calități. Noi suntem într-o situație dificilă, mai sunt 4 meciuri până la pauza de iarnă. Olteanu spune că a alunecat și că a faultat fără intenție, dar asta a fost decizia arbitrului. Nu ne putem gândi la retrogradare, trebuie să privim în sus la meciurile care urmează. Terenul a fost mai mult decât bun, s-a putut juca fotbal. CFR are un sezon bun, e pe locul 1, va fi un meci foarte dificil. Trebuie să o luăm meci cu meci. Mai cred în play-off, până când nu se va mai putea din punct de vedere matematic”, a spus Diogo Salomao, la finalul meciului.

Mattia Montini, italianul de 26 de ani adus de Mircea Rednic, a egalat în minutul 13, cu un șut din interiorul careului de 6 metri.

Reclame