VIDEO | Hanca, optimist după înfrângerea cu Viitorul: „Este un obiectiv realizabil, nu este un vis”

Sergiu Hanca (26 de ani) a fost titular și căpitan în meciul de aseară, cu Viitorul Constanţa, partidă încheiată cu scorul de 4-1, pentru dobrogeni.

elefant.ro

Mijlocaşul recunoaşte situaţia slabă în care este echipa în acest moment, dar rămâne încrezător şi ştie ce trebuie făcut ca echipa să îşi revină.

„Ne-au bătut categoric, cred că am început meciul de la 1-0 pentru ei, am intrat foarte relaxaţi, cred că era un meci echilibrat, după acel roşu… A alunecat Olteanu, nu ştiu dacă era de galben. Era dificil, ei aveau posesia. Viitorul e o echipă care are posesia în aproape toate meciurile, în 10 oameni a fost dificil pentru noi, acesta este fotbalul, trebuie să ne pregătim să scoatem puncte cu CFR Cluj.

În momentul de faţă suntem într-o situaţei ruşinoasă, atât noi ca jucători… Noi am dus echipa asta în situaţia aceasta şi noi trebuie să o scoatem şi să o aducem acolo unde trebuie. Dacă aduni 2-3 victorii eşti aproape de play-off, dacă pierzi eşti aproape de retrogradare, nu cred că este un clasament corect. Trebuie să strângem puncte, să ajungem în primele 6. Este un obiectiv realizabil, nu este un vis (n.r. – play-off-ul). Nu cred că în această situaţie banii sunt importanţi, noi trebuie să ne schimbăm atitudinea şi să începem să câştigăm”, a spus Hanca la flash interviul de la finalul meciului.

Reclame