VIDEO | Ianis Hagi criticat după simularea din partida cu Dinamo: „Să fie mai bărbat la unele faze”

Dinamo a pierdut lamentabil pe terenul Viitorului, scor 4-1 la Ovidiu, iar Mircea Rednic (56 de ani) nu a mai rezistat.

bestkids.ro

„Puriul” l-a criticat dur pe căpitanul Viitorului, Ianis Hagi. Rednic a preferat să evidențieze o presupusă simulare a mijlocașului în vârstă de 20 de ani.

„Ianis Hagi este un jucător foarte bun, nu degeaba este convocat la echipa națională a României, dar are și el niște probleme. Poate să fie mai bărbat la unele faze. S-a tăvălit la al doilea galben luat de Olteanu, zici că i-a rupt piciorul. Imediat, la faza următoare, a bătut lovitură liberă și a dat gol. E un jucător bun, dar ar trebui să renunțe la unele lucruri”, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

Antrenorul lui Dinamo rămâne însă optimist, deşi „câinii” au o singură victorie în cele şapte meciuri oficiale trecute de la revenirea sa.

„E responsabilitatea mea, ştiu şi îmi asum. Am venit să indrept lucrurile şi o să le îndrept. Nu se poate să am jucători care câştigă 160.000 (n.r. de euro) şi stă pe bancă, nu pot să îl folosesc, şi trebuie să bag titulari jucători care nici nu au jucat două meciuri în prima divizie sau vin din liga a doua.

Normal că îmi reproşez, eu sunt responsabil pentru ce se întâmplă, când am venit aici mi-am luat această responsabilitate. Dacă iar încep să zic de lot…Dacă a ajuns Dinamo să joace cu jucători din liga a doua”, a mai declarat Mircea Rednic.

  • Dinamo este pe locul 10 în Liga 1 după eşecul de la Ovidiu, cu numai 18 puncte după 17 etape. „Câinii” înfruntă marţi liderul CFR Cluj, în direct la Digi Sport 1 de la ora 20:00.

Lasă un răspuns