Suspiciuni în meciul FC Viitorul – Dinamo: „Mă duc cu gândul la altceva, nu la regulament”

FC Viitorul a câștigat meciul de pe teren propriu cu Dinamo București, scor 4-1, în etapa a 17-a din Liga 1. ‘Câinii roșii’ au jucat în inferioritate numerică din minutul 32.

Fundașul lui Dinamo, Vlad Olteanu a comis o eroare copilărească, iar arbitrul Horaţiu Feşnic i-a acordat al doilea galben, după ce îl încasase pe primul în minutul 16.

Fostul mare arbitru internațional, Ion Crăciunescu a făcut referire și la un alt avertisment, primit în a doua repriză, de Sebastian Mladen, de la Viitorul. Crăciunescu a legat prestația centralului de la meciul Viitorul – Dinamo și de altele care au trezit suspiciuni.

„Uitați-vă la ce galben a dat la Mladen. Acești arbitri mă fac să mă gândesc la tot felul de lucruri, nu mă mai gândesc la regulament. Poate să fie un anumit număr de cartonașe galbene sau un anumit număr de cartonașe roșii. Sau repetare de penalty-uri sau mai știu eu ce.

Nu am nicio dată certă, dar pot să mă gândesc la orice. Eu mă duc cu gândul la faptul că am văzut în ultimul timp penalty-uri clare nedate, m-am închinat cu ambele mâini”, a declarat Crăciunescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

  • 1,85 a fost cota la pariuri pentru mai mult de 5 cartonașe galbene în Viitorul – Dinamo.
Reclame