Popovici, OUT de la Dinamo. Vezi ce a declarat Mircea Rednic la conferința de presă

Astăzi, într-o conferinţă de presă, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic (56 de ani), a vorbit despre situația de la club înainte de meciul cu CFR Cluj, de marți, de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo.

elefant.ro

Tehnicianul a anunțat că nu se mai bazează deloc pe serviciile lui Sergiu Popovici (25 de ani). Fundașul stânga a ieșit din grațiile ”Puriului” după egalul de acasă cu Gaz Metan, scor 1-1, și a lăsat de înțeles că la iarnă contractul jucătorului va fi reziliat.

„Sunt din ce în ce mai puține meciuri și nu adunăm puncte. Legat de lot, avem ceva probleme. Vlad Olteanu și Sergiu Popovici nu sunt în lot. Pe postul de fundaș stânga trebuie să găsesc o soluție. Pot juca Deian Sorescu sau Ricardo Grigore.

Sergiu Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut destule. Eu l-am găsit aici, uitați câte meciuri a jucat. De el trebuie să îl întrebați pe antrenorul care era atunci (n.r. Florin Bratu).

bestkids.ro

Când văd că presa te face praf, n-ai reacție, când suporterii spun că nu ai valoare nici de Divizia B, n-ai reacție, când vine antrenorul si spune că are cel mai bun lot, n-ai reactie, când vine antrenorul si spune că face curățenie, n-ai reacție, când vine antrenorul și pune prima pe masă, n-ai reactie, atunci e normal că te superi și te gândești, băi, băieții ăștia ce vor? Eu nu știu ce gândesc, nu pricep la ce club sunt.

Dinamo a fost mereu cu gândul la campionat și la Cupa României. Orice adversar când venea la Dinamo se gândea să nu ia multe. Acum s-au schimbat e adevărat, dar de vină e și faptul că s-au tot schimbat antrenorii.

Dacă am fi în play-off, am deranja pe mulți. Cluburile vor să fim în play-out, să facă glume, să râdă”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Reclame