CONFERINȚA DE PRESĂ | Dan Nistor: „Ai şansa să joci la Dinamo şi nu profiţi de ea e păcat”

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a vorbit în această dimineață, la conferința de presă despre meciul cu CFR Cluj. Partidă programată, marți, de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo.

elefant.ro

Mijlocașul lui Dinamo este convins că echipa va prinde, în final, un loc în play-off. Nistor a dezvăluit că încearcă să îşi trezească coechipierii înaintea meciului.

„Meciul cu CFR Cluj este capital pentru noi. Este fosta mea echipă și le știu secretele celor de acolo. Sper să profităm de asta.

Cu ajutorul lui nea Mircea, sper să ieșim odată din această pasă proastă. Trebuie să muncim mai mult, să ținem capul în pământ și să nu mai zicem că îi batem pe toți, că nu batem pe nimeni.

Înainte de meciul Viitorul, nea Mircea ne-a pus un video la dispoziție cu cei fac cei de la Viitorul. Nu am fost surprinși de adversari, dar nu am reușit să punem nimic în practică. Nu știu de ce nu am putut, poate nu am fost concentrați sau am fost neatenți.

Le-am zis de nenumărate ori în vestiar să ai şansa să joci la Dinamo şi să nu profiţi de ea e păcat. Unii o să îşi dea pumni în cap când nu o să mai fie aici şi o să îşi aducă aminte de ce le-am spus eu. Trec etapele, se duc punctele, sper să ne trezim cu toţii la meciul cu CFR Cluj să nu mai trăim încă o ruşine şi să ajungem să scriem o nouă pagină neară în istoria acestui club necalificându-ne în play-off.

Am şi amintiri frumoase de la Cluj, îmi revăd unul dintre cei mai buni prieteni, Arlauskis, m-am înţeles bine cu el, sper să fiu eu fericit la finalul întâlnirii. Au jucători valoroşi cu trofee în spate, dar sperăm ca mâine să îi încurcăm. Nu e dorinţă de revanşă, dacă voi juca cu siguranţă voi demonstra în teren. E dureros ce se întâmplă, cu ajutorul lui nea Mircea vom ieşi din această pasă proastă, trebuie să punem capul în pământ, sperăm să ne revenim. CFR are o echipă închegată cu mare experienţă, toate echipele îşi dau viaţa cu Dinamo, vor veni foarte montaţi, nu ne vor lua de sus”, a spus Dan Nistor la conferința de presă.

Reclame