Mircea Lucescu la Dinamo. Ultimele detalii

Selecţionerul Turciei, Mircea Lucescu (73 de ani), a clarificat informaţiile apărute despre implicarea lui la Dinamo.

elefant.ro

„Il Luce” a retezat din fașă visul suporterilor dinamoviști. După aproape 30 de ani petrecuți fotbalul din străinătate, fostul jucător, dar și antrenor în Ștefan cel Mare spune că Dinamo este o provocare mult prea mare pentru vârsta sa. „Nu, nu cumpăr Dinamo, la vârsta mea e greu să o iau de la capăt împreună cu cineva”, a declarat tehnicianul pentru ProX.

Unul dintre cei care l-au indicat pe Lucescu drept un potențial investitor a fost chiar Mircea Rednic. „Puriul” le-a transmis fanilor că alături de Lucescu ar putea să vină și alți oameni de afaceri cu scopul de a salva echipa: ”Văd că se vorbeşte. Eu acum sunt antrenorul echipei Dinamo, Dinamo are un patron, aţi auzit voi ceva, dar nu ştiţi cum stau lucrurile.

Şi nu e numai Mircea Lucescu, sunt mai mulţi oameni care vor să se implice. Din moment ce am semnat la Dinamo, normal că vreau să mă implic. Financiar nu pot eu să colaborez cu Lucescu. Vorbim fotbalistic, că financiar nu cred. Nu scoţi de la nea Mircea un leu. Trebuie să ai argumente”, declara Mircea Rednic în urmă cu doar o săptămână.

Reclame