Veştile proaste pentru Mircea Rednic. Care este situația lui Nistor

Dinamo – CFR Cluj s-a jucat în etapa a 18-a din Liga 1 Betano. Câinii au stat bine în teren în primele minute, dar oaspeții au fost mult prea puternici. Ardelenii au deschis scorul în urma unei greșeli a lui Penedo, apoi Culio a dublat avantajul din penalty. Țucudean a marcat și el și Dinamo a rămas cu 18 puncte.

elefant.ro

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor a fost schimbat la pauză de Mircea Rednic, din cauza unei accidentări şi a anunţat că şi-a pierdut speranţa pentru calificarea în play-off. Mai mult, mijlocașul abia revenit după o accidentare, a anunţat la flash-interviul de după meci că s-a „rupt” din nou şi de data aceasta mult mai grav.

„Am fost schimbat pentru că m-am accidentat. Am vrut să-mi ajut echipa, dar, din păcate, a venit beleaua asta, mi-a recidivat accidentarea. Cred că asta ne este valoarea, iar anul acesta vom juca din nou în play-out.

Sunt un tip sincer, doar un miracol ne poate face să ajungem în playoff. Din păcate, vom scrie din nou o pagină neagră în istoria acestui club.

Vor fi meciuri grele, terenuri grele, e foarte greu. Nu jucăm deloc bine, nu ne regăsim. Degeaba Mircea Rednic lucrează bine cu noi şi are experienţă dacă noi nu reuşim să punem în practică ceea ce ne zice.

Cred că m-am accidentat iarăşi şi de data asta mult mai grav. Am jucat într-un picior. Am simţit durerea în minutul 20-25. Probabil şi din cauza frigului! Nu înţeleg de ce se joacă în continuare, e foarte frig. Probabil că în aceste patru meciuri care mai sunt nu voi mai juca niciunul”, a spus Dan Nistor la finalul meciului.

Reclame