VIDEO | Mircea Rednic a răbufnit la conferința de presă, după eșecul cu CFR: „Jucătorii de la care se aşteaptă foarte mult nu fac diferenţa”

Dinamo a pierdut cu 0-3 meciul cu CFR Cluj, din Ştefan cel Mare. Mircea Rednicpune eşecul categoric cu CFR Cluj, pe seama greşelilor individuale ale jucătorilor săi.

elefant.ro

După ce i-a criticat pe Katsikas și Penedo, la conferința de presă antrenorul nu s-a ferit să-l contreze public şi pe Dan Nistor, care declarase că Dinamo va juca iarăşi în play-out.

„Nu credeam că o să mă aflu în această situaţie cu Dinamo. Bine, până la gol a fost o primă repriză echilibrată. Am luat un gol stupid, de pe linia de corner. Trecem peste, începem a doua repriză şi facem un penalty aiurea. Şi la 2-0 echipa a jucat, ne-am creat două ocazii mari de a marca. CFR e echipă mare, cu jucători cu experienţă. Nu are nevoie de multe ocazii pentru a înscrie. Nu mai contează arbitrajul la scorul ăsta. Dacă ne uităm în spate, am avut penalty şi cu Mediaş. Dar nu are rost să vorbim de arbitraje când luăm golurile pe care le luăm.

Nistor îşi spune părerea, dar eu niciodată nu voi spune asta. Când vom ajunge în ultima etapă din sezonul regulat vom vedea dacă mai avem sau nu şanse la play-off. Sper să scoatem măcar 7 puncte din aceste trei meciuri rămase. Hai să fim realişti, azi am jucat cu echipa campioană şi echipa care e pe primul loc. Le dai o jumătate de şansă şi e gol. Deci cred că putem să obţinem cât mai multe puncte până la finalul anului.

distinctiv.ro

Singura mea supărare e că jucători de la care se aşteaptă foarte mult nu fac diferenţa. Mă refer mai ales la fotbaliştii străini. Ei fac diferenţa, dar în sens invers. Se comit erori ca în curtea şcolii, impardonabile. Există un jucător la Dinamo care joacă, nu joacă, câștigă sau nu echipa, el ia 155.000 de euro pe an. Îl avem un lot, nu joacă niciodată, doar se antrenează.

Prima dată eu am crezut că e o glumă, vă spun sincer, dar apoi m-am documentat și am aflat că nu e„, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de după meciul cu CFR Cluj.

  • Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, cu 18 puncte după 18 etape, la un singur punct de locul 13.
Reclame