VIDEO | Ropotan, revenire cu goI în Liga 1

Concordia Chiajna a pierdut un nou meci în Liga 1, de această dată în faţa lui U Craiova, scor 1-3. Unicul gol al gazdelor a fost marcat de Adrian Ropotan.

elefant.ro

Ropotan a fost adus de Dorinel Munteanu la Concordia Chiajna la puţin timp după ce „Neamţul” a ajuns pe banca tehnică a ilfovenilor, dar a debutat abia în luna decembrie. Joi seară, mijlocaşul a jucat pentru prima oară pe stadionul din Chiajna, iar debutul pe arena din judeţul Ilfov a fost unul de bun augur pentru fostul internaţional, care a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

În minutul 27 al meciului Concordia Chiajna – U Craiova, partidă din etapa a 18-a din Liga 1, fostul dinamovist a marcat golul egalizator pentru formaţia antrenată de Dorinel Munteanu. Mijlocaşul de 32 de ani a înscris cu o lovitură de cap după o centrare venită de la Nicolas Gorobsov.

În acest sezon, mijlocaşul central a mai jucat în partidele cu Viitorul şi FC Hermannstadt, ambele în deplasare.

În România, Ropotan a mai jucat la Dinamo, Petrolul şi Pandurii Târgu Jiu. Fostul internaţional, care a adunat şapte selecţii în perioada 2008-2016, a înscris însă doar trei goluri în prima ligă, până în această seară, pentru Petrolul şi Pandurii. 

Reclame