Dănciulescu pune tunurile pe jucători: „Să demonstreze că merită să joace!”

Ionel Dănciulescu (42 de ani) revine la Dinamo! Mircea Rednic (56 de ani) a reuşit să-l convingă pe fostul atacant să se întoarcă în Ştefan cel Mare, vestea fiindu-i dată joi, chiar de ziua sa de naştere. „Corbul” va ocupa aceeaşi funcţie pe care a avut-o şi înainte, cea de director general.

evomag.ro

Revenit la Dinamo, Dănciulescu s-a postat ferm de partea lui Rednic și le-a transmis un mesaj clar jucătorilor: trebuie să arate că merită să joace la echipa din Ștefan cel Mare.

„Mircea Rednic este omul potrivit pentru tot ce înseamnă Dinamo. Parcursul echipei are sincope peste că este foarte greu să schimbi tot ce e rău într-o perioadă scurtă când ai preluat echipa de la altcineva, din mers. Lucrurile se repară în timp, nu de azi pe mâine. Toată lumea se leagă de nea Mircea, dar și jucătorii trebuie să facă niște schimbări.

elefant.ro

Nu vreau să creadă că m-am întors la Dinamo și mă pun direct cu gura pe ei, dar ei trebuie să demonstreze că merită să joace la acest mare club al României. Să fim serioși, dacă ești bun nu e nimeni nebun să te dea afară. Eu știu că ei pot să facă asta pentru că au calitate, au demonstrat-o în atâtea meciuri. Părerea mea e că acum este doar un blocaj prelungit și nu o lipsă de valoare. Acum e momentul să se vadă bărbăția adevărată!”, a spus Dănciulescu, pentru gsp.ro.

Trofee cucerite de Ionel Dănciulescu la Dinamo:

  • 3 titluri de campion (2002, 2004, 2007)
  • 3 Cupe ale României (2003, 2004, 2012)
  • 2 Supercupe ale României (2001 şi 2004)
  • 2 titluri de golgheter (2004 şi 2008)
  • Un titlul de cel mai bun fotbalist al anului (2004)