CONFERINȚA DE PRESĂ | Mircea Rednic anunță absențe importante pentru partida cu Hermannstadt

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic a susținut azi o conferință de presă înainte meciului cu Hermannstadt de sâmbătă, de la ora 17:00.

melimeloparis.ro

„Puriul” a anunțat lipsa a trei jucători importanți din lot, pentru meciul de la Sibiu. Este vorba de Jaime Penedo, Dan Nistor și Laurențiu Corbu nu vor face deplasarea din cauza unor accidentări. De altfel, căpitanul dinamoviștilor a rezistat doar o repriză în teren la derby-ul pierdut cu CFR, scor 0-3.

„Avem ceva probleme de lot. Penedo, Nistor și Corbu s-au accidentat din cauza terenurilor de joc și antrenament. Ne-am pregătit doar pe sintetic în ultimele zile.

Ca joc și ca atitudine nu am ce să le reproșez jucătorilor. La Viitorul, cât am fost 11 la 11, a fost echilibrat meciul. Cu CFR, până la golul primit de 1-0 cu mare ușurință, am jucat bine. În a doua repriză am dominat. Singura problemă e că facem greșeli. Asta se întâmplă de când a început sezonul. Nu din cauza arbitrajelor nu am câștigat ultimele meciuri. Am pierdut pentru că am făcut greșeli.

Cred că mai ajungem în play-off. Uitându-mă la meciuri, nu pot spune că o echipă se detașează prin joc. Steaua pierde cu Sepsi, Botoșani bate Craiova și pierde cu Iași. Poate doar CFR este constantă.

melimeloparis.ro

Cu Hermannstadt va fi un meci dificil, contra unui antrenor care a fost aici la Dinamo (n.r. Vasile Miriuță) și a plecat cum a plecat. Face o muncă extraordinară la Hermannstadt. Cu Dinamo nu s-a calificat în play-off după un meci care s-a disputat în condiții extraordinare (n.r. Astra – Dinamo 2-0). Echipa, după ce a preluat-o cel care a venit după el, a mers șnur. Ne așteaptă un meci foarte greu ținând cont de situația din clasament. E mai greu acum pentru realizarea obiectivului pe care mi l-am propus. Dar nu e imposibil. Important e ca noi să câștigăm”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

  • Hermannstadt – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul „Trans-Sil”.

Lasă un răspuns