VIDEO | Mihai Popescu: „Avem în continuare şanse la play-off”

Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, contra echipei FC Hermannstadt, în etapa a 19-a a Ligii 1. Mihai Popescu putea să aducă victoria „câinilor” la ultima fază, însă mingea trimisă de fundaşul central a lovit bara transversală.

elefant.ro

La finalul partidei contra sibienilor, fundaşul dinamovist nu şi-a ascuns dezamăgirea şi este convins că formaţia din Ştefan cel Mare are în continuare şanse de calificare în play-off.

„Puteam lua toate punctele. A fost o decizie de moment, am tras, dar, din păcate, am nimerit bara şi am făcut egal. Ne-am propus să câştigăm, avem în continuare şanse la play-off, dar pe un asemenea teren nu ştiu dacă poţi practica fotbalul corect.

Cred că meritam cele 3 puncte. Nu prea reuşim să câştigăm. Aşteptăm acum să vedem ce vom face alături de conducere şi ce se va putea face în continuare. E şi un blocaj mental. Chiar nu ştiu ce trebuie să facem, am încercat să ne motivăm, dar se pare că suntem blestemaţi. Mai sunt două meciuri anul ăsta, încercăm să le câştigăm.

Depinde mult şi de ziua pe care o prindem. Sunt două echipe puternice, dar nimeni nu e de nebătut. Jocul nostru e cât de cât ok, dar nu fructificăm ocaziile pe care le avem. Dacă noi nu câştigăm, nu mai e important ce fac celelalte echipe care vor să intre în play-off”, a declarat Mihai Popescu.

Sursă video: Digisport.ro
  • Dinamo se află pe locul al 11-lea, cu 19 puncte, la trei puncte în spatele echipei din Sibiu, care este a opta, şi la opt puncte de Mediaş, echipa aflată pe locul al şaselea.
Reclame