Vasile Miriuță, mulțumit de remiza cu Dinamo: „După bara lui Popescu nici n-am putut să mă bucur”

Hermannstadt și Dinamo au remizat 1-1 în partida care a deschis etapa cu numărul 19 din Liga 1.

evomag.ro

Formația lui Vasile Miriuță s-a ales cu un punct în disputa de pe stadionul „Trans-Sil”. Fost antrenor în Ștefan cel Mare, Vasile Miriuţă s-a arătat mulțumit de remiza dintre Hermannstadt și Dinamo, dar a tremurat serios la ultima fază a partidei, atunci când șutul lui Mihai Popescu a lovit bara transversală. Cu toate astea, Vasile Miriuță consideră că remiza ar trebui să mulțumească pe toată lumea.

„Am avut o partidă foarte grea, pe un teren foarte greu. Ambele echipe au muncit. În prima repriză am mai avut niște situații. În a doua repriză nu s-a mai putut juca fotbal. Cred că rezultatul de egalitate este echitabil. N-a contat că am jucat cu Dinamo. Ne-am fi dorit să câștigăm indiferent de adversar. După bara lui Popescu nici n-am putut să mă bucur. Mi s-au înmuiat picioarele. Bine că nu s-a mai repetat scenariul din tur și s-a terminat 1-1.

Obiectivul nostru rămâne evitarea retrogradării. Vom încerca să scoatem maxim din ultimele două jocuri, vom pleca în vacanță și sperăm să ne mai întărim. Anul viitor va fi și stadionul gata, dar singurul lucru la care ne gândim este rămânerea în Liga 1.

elefant.ro

Nu e ușor nici pentru Mircea Rednic. Nici mie nu mi-a fost, când am venit la Sibiu și am preluat echipa din mers, dar am primit ajutor. Eu le doresc succes în continuare. Cred că Mircea Rednic este printre primii 3 antrenori din România. Îi doresc și sper să scape de zona aia fierbinte a clasamentului”, a spus Vasile Miriuță după Hermannstadt – Dinamo 1-1.

Sursă video: Digisport.ro
  • Dinamo se află pe locul al 11-lea, cu 19 puncte, la trei puncte în spatele echipei din Sibiu, care este a opta, şi la opt puncte de Mediaş, echipa aflată pe locul al şaselea.
Reclame