EXCLUSIV | Denis Ciobotariu este optimist și crede în șansele echipei pentru accederea în play-off

Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, contra echipei FC Hermannstadt, în etapa a 19-a a Ligii 1.

elefant.ro

Am stat de vorbă cu fundaşul lui Dinamo, Denis Ciobotariu. Internaționalul României de tineret, în vârstă de 20 de ani, spune că echipa noastră joacă un fotbal mai bun și crede în șansele echipei pentru a ocupa un loc în play-off, la finalul sezonului regulat.

„Meciul cu Hermannstadt, a fost unul foarte bun făcut de noi, mai ales în condițiile în care a fost terenul. Am jucat ce a trebuit și cred că meritam victoria.

Atât timp cât sunt șanse pentru accederea în play-off, eu personal cred în ele, sunt optimist mai ales că echipa joacă din ce în ce mai bine”, a declarat Denis Ciobotariu, pentru doardinamo.com.

Partida de la Târgu Mureş s-a disputat pe un teren inchețat, iar Sergiu Hanca a profitat după numai nouă minute de la startul jocului. Mingea expediată de la mare distanţă de mijlocaşul dinamovist a căzut fix în faţa lui Căbuz, care, ce-i drept, a fost poziţionat greşit, apoi a intrat în poartă. Pentru Hanca, această este prima reușită în Liga I, în noul sezon.

În minutul 32 s-a făcut 1-1, după o nouă gafă. De această dată, la cealaltă poartă, acolo unde Sergiu Popovici l-a lăsat pe Petrişor Petrescu să reia mingea în poartă de lângă el.

vivre.ro

După pauză, Dinamo şi Hermannstadt au trecut rând pe rând pe lângă golul de 2-1. Gazdele, au avut o bară în minutul 62, după o deviere nefericită a lui Atmane. Şi Dinamo a avut o bară, la ultima fază, prin Popescu. S-a terminat 1-1, iar Dinamo a obținut un singur punct.

  • Dinamo se află pe locul al 11-lea, cu 19 puncte, la trei puncte în spatele echipei din Sibiu, care este a opta, şi la opt puncte de Mediaş, echipa aflată pe locul al şaselea.
  • În etapa următoare, Dinamo primeşte vizita Craiovei.

Lasă un răspuns