VIDEO | Filip a confirmat transferul la Dinamo: „Ne-am înțeles!” 

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic aduce la Dinamo un jucător pe care l-a considerat om de bază la Petrolul.

vivre.ro

Antrenorul „câinilor” nu a glumit când a spus că sunt jucători români care vor să se întoarcă în România şi să joace sub comanda sa, chiar dacă Dinamo este într-o grea. Acesta, a discutat şi azi cu Ioan Filip, fostul său jucător de la Petrolul şi au ajuns la o înţelegere.

Filip confirmând mutarea: “Nu am semnat încă, dar ne-am înțeles pe o perioadă de un an și jumătate. Am fost tentat de o revenire în Liga 1 și mă bucur că sunt dorit de Dinamo, un club important din fotbalul românesc”, a declarat Filip.

Liber de contract după despărțirea de Debrecen din luna noiembrie a acestui an, Ioan Filip și-a făcut junioratul la Oradea, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru FC Bihor, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul și Debrecen. Cea mai importantă realizare a bifat-o în 2011, când a câștigat titlul alături de Oțelul Galați.

Ioan Filip poate evolua atât ca mijlocaș la închidere, cât și ca fundaș central. Cei doi au mai colaborat la Petrolul Ploiești, în cel de-al doilea mandat al „Puriului” la „găzari”. Filip era titular incontestabil în acea perioadă și se număra printre preferații antrenorului.

Alte nume care au fost vehiculate pentru venirea în iarnă la Dinamo sunt Ioan Hora, Cosmin Matei şi Adrian Scarlatache.

Până acum, Mircea Rednic i-a adus la Dinamo pe Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Tade și Montini. Dintre aceștia, Aliji și Tade au șanse mari să se despartă de alb-roșii în iarnă.

Reclame