VIDEO | Impresarul, Bogdan Apostu propune doi înlocuitori pentru Jaime Penedo

Jaime Penedo şi-a reziliat contractul cu Dinamo în această săptămână după ce a petrecut ultimii doi ani şi jumătate în Ștefan cel Mare.

vivre.ro

Între portarul panamez şi Mircea Rednic a existat o ruptură şi cele două părţi s-au despărţit, deşi Penedo a fost titularul postului de portar, iar acum în primul „11”, este Vlad Muţiu. Agentul de jucători Bogdan Apostu a oferit două variante.

Prima variantă ar putea fi Eduard Pap, portarul lui FC Botoşani și al doilea portar propus, este tânărul de doar 18 ani, care a fost implicat într-un scandal imens în septembrie. În timp ce se afla la o acţiune a naţionalei U19 a României, Ştefan Târnăvonu ar fi fotografiat cardul de credit al lui Andrei Cristea, portarul de la Gaz Metan Mediaş, şi ar fi făcut mai multe cumpărături online cu el. Familia fotbalistului ar fi fost alertată de bancă, iar Cristea a verificat cele relatate.

După mai multe investigaţii a fost găsit vinovatul: Ştefan Târnovan a fost exclus imediat din lot şi selecţionerul Oprescu l-a convocat de urgenţă pe David Duţu de la Popeşti Leordeni.

„Pe Eduard Pap l-aş recomanda cu tărie, însă el e sub contract acolo, trebuie să se înţeleagă cluburile între ele. Însă, din ce ştiu eu, Dinamo nu ofertă sume de transfer, iar vizavi de Pap nu e cazul.

vivre.ro

Ar mai fi Ştefan Tîrnovanu de la Iaşi, jucător născut în anul 2000, jucător al naţionalei. Cred că ar putea fi următorul portar al naţionalei. Are fizic, e matur. Dinamo s-a interesat de el, l-a văzut înainte să debuteze la Iaşi, dar fiind sub contract cu Iaşul, nu e suficient doar să-l vezi. Oamenii de la Iaşi nu-l lasă liber.

Cinci – şase jucători sunt buni pentru viitoarea echipă a lui Dinamo, dar sunt şi şapte – opt care ar trebui înlocuiţi. Totuşi, sunt jucători care să se încadreze în plafonul lor salarial”, a declarat agentul, la ProSport LIVE.

După inciden, Ștefan Târnovanu le-a transmis oficialilor clubului ieşean că l-a rugat pe colegul său Cristea să-i împrumute cardul, pentru a-şi cumpăra online o pereche de ghete. După ce şi-a achiziţionat ghetele pe numele lui, Târnovanu le-a trimis la adresa sa, moment în care mama lui Cristea a aflat de tranzacţie printr-un mesaj primit pe telefon. Întrebat de părintele său despre banii cheltuiţi, Andrei Cristea nu a mai recunoscut că i-ar fi împrumutat cardul colegului de cameră, astfel că Târnovanu a fost acuzat de furt.

„Din ce mi-a spus, băieţii s-au împăcat, Târnovanu îi va restitui banii colegului, dar aşteptăm, repet, o poziţie oficială din partea celor de la lot, pentru a afla adevărul”, declara preşedintele lui Poli Iaşi, Ambrosie.

Reclame