OFICIAL | Ioan Filip la Dinamo. Pe ce perioadă a semnat

Mijlocașul Ioan Filip (29 de ani) s-a înțeles cu Dinamo, anunță site-ul oficial al clubului Dinamo.

„Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica”, se anunță în comunicatul de presă.

vivre.ro

”Ioan Filip este jucătorul lui Dinamo. Ne bucurăm că am reuşit să-l aducem. El doar se va antrena, pentru că nu are drept de joc. Dar este jucătorul lui Dinamo pentru un an şi jumătate”, a declarat Ionel Dănciulescu.

  • 29 de ani a împlinit Ioan Filip pe 20 mai. Născut la Criștioru de Jos, în județul Bihor, Ioan Filip și-a început cariera la juniorii clubului FC Bihor, a evoluat pentru divizionara secundă între 2008 și 2010 și a mai jucat pentru Oțelul Galați (2010-2014), Petrolul Ploiești (2014-2015), Viitorul Constanța (2015-2016) și Debrecen (2016-2018).
  • 145 de meciuri și 5 goluri a adunat Ioan Filip în Liga 1 pentru Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și Viitorul Constanța. În Liga 2 a înscris 3 goluri în 54 de jocuri pentru FC Bihor.
  • 43 de jocuri are Ioan Filip pentru Debrecen în prima ligă a campionatului din Ungaria. A mai jucat 5 meciuri în Cupa Ungariei.
  • 6 partide a jucat Ioan Filip în Liga Campionilor, toate din postura de titular cu Oțelul Galați, în dublele întâlniri cu Manchester United, Benfica Lisabona și FC Basel. Cu Viitorul a jucat o partidă în Europa League împotriva belgienilor de la Gent.
Reclame