VIDEO | Rednic şi Dănciulescu anunță încă un transfer făcut de Dinamo: ”Este jucătorul nostru pentru un an şi jumătate”

Antrenorul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, dar și directorul sportiv al clubului nostru, Ionel Dănciulescu, au declarat, vineri, într-o conferință de presă înaintea meciului cu U Craiova, că Ioan Filip a semnat cu Dinamo, dar încă nu are drept de joc.

vivre.ro

„Corbul” a dezvăluit că Ioan Filip a semnat pe un an şi jumătate. Momentan, doar se pregăteşte alături de Dinamo, deoarece încă nu are drept de joc. În vârstă de 29 de ani, Filip a jucat ultima oară la Debrecen, de unde a plecat la finalul lunii noiembrie.

”Ioan Filip este jucătorul lui Dinamo. Ne bucurăm că am reuşit să-l aducem. El doar se va antrena, pentru că nu are drept de joc. Dar este jucătorul lui Dinamo pentru un an şi jumătate”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Tehnicianul dinamovist a menționat că în această iarnă va avea nevoie de 5-6 transferuri: ”Așteptăm să se termine meciurile din acest an și apoi vom vedea cine pleacă și cine vine. Au plecat destul de mulți jucători care nu au confirmat și trebuie să ne întărim. Îmi trebuie jucători cu experiență pe axul central, la mijlocul terenului. Avem nevoie de portar și de unul, doi atacanți”.

sursă video: digisport.ro

CSU Craiova și Dinamo se vor duela sâmbătă, pe stadionul Dinamo, de la ora 20:00, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1.

Reclame