Oficialii dinamoviști clarifică lucrurile în cazul plecărilor lui Jaime Penedo și Armando Cooper

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei este cel dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Cele două se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo.

Mircea Rednic și Ionel Dănciulescu au susținut azi, o conferință de presă în care au vorbit despre plecările lui Jaime Penedo și Armando Cooper de la Dinamo.

vivre.ro

Cei doi au dezvăluit că situațiile celor doi au fost diametral opuse: Dinamo a renunțat la Cooper, în timp ce Penedo a decis singur să plece.

„Azi vom intra în cantonament, tot lotul. Mai avem cele două meciuri, vreau ca toţi jucătorii să fie împreună. Mă doare să aud că l-am dat afară pe Penedo. El s-a gândit de 3 sătpămâni. El a făcut primul pas. Vreau să-i mulţumesc pentru profesionalism, pentru prestaţiile lui de un an şi jumătate. Asta e viaţa. te gândeşti şi la familie, nu i-a fost uşor aici.

Legat de Cooper, e singurul pe care l-am chemat şi i-am spus că nu mă mai bazez pe el pentru anul viitor. De când am venit eu, a creat ceva probleme de disciplină, legat de respect faţă de colegi şi de staff. Cred că am luat o decizie bună. Chiar dacă Penedo rămânea, mai aduceam un portar.

Sunt 21 de jucători de câmp, am de unde alege. Doar Nistor lipseşte. Sunt încrezător, după evoluţiile din ultimele meciuri. Şi cu Viitorul, până la eliminare nu a fost nicio diferenţă. Dacă nu mai facem erori în apărare, cred că vom putea obţine un rezultat bun”, a declarat Mircea Rednic.

Iar, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului nostru, a făcut o serie de dezvăluiri despre portarul născut în Panama.

„Cu Jaime, şi la începutul acestui sezon am avut ceva nelămuriri legate de prelungirea contractului. Eu îl simţeam că nu-şi doreşte prelungirea, dar până la urmă a făcut-o, era focusat pe tot ceea ce înseamnă Campionatul Mondial, a reuşit, dar pentru noi a fost un exemplu pentru tot ceea ce înseamnă un jucător de fotbal profesionist.

Eu am avut o relaţie specială cu el, mă bucur că l-am cunoscut şi îi doresc tot ce e mai bun în lume şi sunt convins că de abia aşteaptă să se întoarcă acasă, la căldură, pentru că avea nişte probleme extraordinare legate de temperatura. Dacă l-aţi fi văzut cum arăta după un meci, la asemenea temperaturi… nu aţi fi vrut să-l vedeţi. Era foarte îngheţat, de abia se mişca, îi trebuiau 10-15 minute să se dezgheţe”, a declarat Ionel Dănciulescu

Un gând despre &8222;Oficialii dinamoviști clarifică lucrurile în cazul plecărilor lui Jaime Penedo și Armando Cooper&8221;

Lasă un răspuns