Nistor neagă faptul că i-ar fi spus lui Florin Bratu că vrea să plece la FCSB

Dan Nistor (30 de ani), actualul căpitan al lui Dinamo, a vorbit despre oferta primită în vară de la FCSB și l-a atacat public pe fostul antrenor de la Dinamo, Florin Bratu.

vivre.ro

„Eu nu am avut niciun contact cu cei de la FCSB. Am văzut foarte multe comentarii, dar în viața, nu banii contează. Toți mergem într-un loc unde nu luăm banii cu noi. Să fiu căpitan la Dinamo și să mă aprecieze lumea, e extraordinar.

După ce a apărut acea ofertă, am primit multe mesaj de amenințare. Nu e normal asta. Multe mesaje s-au referit la familia mea. Amenință-mă pe mine, nu pe familia mea, nu soția, nu copiii! Nu era cazul de așa ceva. O parte din fani m-au sunat să-mi dea banii strânși în proiectul DDB, dar nu i-am acceptat.

Eu nu aveam de unde să știu amănunte despre ofertă. Florin Bratu trebuia să mă cheme și să vorbim. Nu trebuia să iasă în presă după meciul cu Iași.

Evident că eu eram de vină pentru că am pierdut acele meciuri… Eu sunt și un tip așa voluptos. Ce probleme să aibă cu mine Bratu sau alți antrenori? Eu nu am avut nicio problemă cu antrenorii.

Contra a fost elegant cu mine și mi-a spus «Nu am nevoie de tine, ești a doua sau a treia variantă». Mi-a spus spre finalul campionatului. A vorbit cu Petrescu și a căzut de acord să facă schimbul dintre mine și Felipe Nascimento”, a declarat Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, la TV Digi Sport.

Fotbalistul născut la Rucăr a povestit și cum a ajuns să se se apuce de sportul-rege abia la 20 de ani și cine este omul care i-a schimbat practic destinul, când nu mai credea în așa ceva. Dinamovistul, crede că n-a reușit la Evian, în Franța, tocmai din cauza faptului că n-are la bază junioratul.

elefant.ro

”Nu prea am spus asta până acum. Pe mine, la Evian, m-a dus băiatul antrenorului, dar nici acum nu-mi explic de ce n-am jucat acolo. am vorbit și cu agentul meu. Aveam multe discuții cu antrenorul, care-mi spunea așteaptă, așteaptă, așteaptă! Am așteptat până a picat echipa.

Se baza foarte mult pe fizic fotbalul francez. Clubul Evian s-a comportat foarte bine cu mine, din punct de vedere financiar. Mi-aș fi dorit să continui acolo, dar pentru că nu aveam școala fotbalului, mă refer la juniorat, am plătit!

Eu, abia la 20 de ani am avut primul meu contract, la Liga a 3-a. Până atunci, am mai jucat în curtea școlii, și era o echipă acolo, la mine, la județ, în Liga a 5-a. Ne vedeam sâmbăta și jucam pe un mic și o bere”, a mai povestit Nistor.

Reclame