Cornel Dinu a „mitraliat” toată echipa după eșecul de la Giurgiu. Pe cine consideră principalul vinovat

Presedintele consiliului de administratie de la Dinamo Nicolae Badea si Cornel Dinu, au participat la semnarea parteneriatului de imagine, in baza caruia dealerul de automobile Porsche Bucuresti Nord va pune la dispozitia echipei dinamoviste sapte masini.

Dinamo a pierdut partida cu Astra Giurgiu, scor final 4-1, iar play-off-ul pare să rămână doar un vis. Legenda dinamovistă Cornel Dinu a analizat vineri, în direct la Digi Sport Special, partida și a criticat-o din nou pe Dinamo după înfrângereaa rușinoasă suferită.

vivre.ro

„Mister”, spune că echipa lui Rednic are în componență jucători foarte slabi, cauza principală care a condus la situația dramatică a lui Dinamo.

„E dramatic ce se întâmplă în apărare. Nici în visele cele mai rele cineva nu-și putea imagina că Dinamo va primi 34 de goluri după 21 de etape. S-au petrecut lucruri nepermise. Luați post pe post, cu excepția lui Hanca, toți jucătorii Astrei sunt net superiori celor ai lui Dinamo. E dramatic, o lipsă de profesionalism crasă!

Eu cred că Mircea Rednic a fost surprins de situația de la Dinamo și a dat dovadă de lejeritate crezând că va pune repede lucrurile pe făgașul normal. Orice construcție începe de la siguranța din apărare. Ce să mai verifici la Katsikas?

Dinamo a sacrificat niște jucători din motive oculte, a renunțat la trei jucători de la jumătatea terenului, ceea ce e inimaginabil. «Spune-mi ce mijlocași ai ca să-ți spun ce joci», spune o axiomă din lumea fotbalului.
Dinamo a bătut pe Craiova pentru că oltenii sunt haioși. A dat 3 goluri Montini, Papa Pius al VI-lea, dar le-a dat din meleuri. A dat gol cu călcâiul, ceea ce nu va mai realiza niciodată”, a declarat Cornel Dinu.

Reclame