Cornel Dinu a „mitraliat” toată echipa după eșecul de la Giurgiu. Pe cine consideră principalul vinovat

Dinamo a pierdut partida cu Astra Giurgiu, scor final 4-1, iar play-off-ul pare să rămână doar un vis. Legenda dinamovistă Cornel Dinu a analizat vineri, în direct la Digi Sport Special, partida și a criticat-o din nou pe Dinamo după înfrângereaa rușinoasă suferită.

vivre.ro

„Mister”, spune că echipa lui Rednic are în componență jucători foarte slabi, cauza principală care a condus la situația dramatică a lui Dinamo.

„E dramatic ce se întâmplă în apărare. Nici în visele cele mai rele cineva nu-și putea imagina că Dinamo va primi 34 de goluri după 21 de etape. S-au petrecut lucruri nepermise. Luați post pe post, cu excepția lui Hanca, toți jucătorii Astrei sunt net superiori celor ai lui Dinamo. E dramatic, o lipsă de profesionalism crasă!

Eu cred că Mircea Rednic a fost surprins de situația de la Dinamo și a dat dovadă de lejeritate crezând că va pune repede lucrurile pe făgașul normal. Orice construcție începe de la siguranța din apărare. Ce să mai verifici la Katsikas?

Dinamo a sacrificat niște jucători din motive oculte, a renunțat la trei jucători de la jumătatea terenului, ceea ce e inimaginabil. «Spune-mi ce mijlocași ai ca să-ți spun ce joci», spune o axiomă din lumea fotbalului.
Dinamo a bătut pe Craiova pentru că oltenii sunt haioși. A dat 3 goluri Montini, Papa Pius al VI-lea, dar le-a dat din meleuri. A dat gol cu călcâiul, ceea ce nu va mai realiza niciodată”, a declarat Cornel Dinu.

Lasă un răspuns