Dinamo se mai desparte de un jucător. Ce sumă cer oficialii clubului

Dinamo a terminat anul pe un dezamăgitor loc 11, însă Mircea Rednic continuă revoluția în lotul „câinilor”. După ce a dat afară aproape o echipă întreagă de când a venit în Ștefan cel Mare, dar a și adus jucători în loc, antrenorul continuă valul de despărțiri.

evomag.ro

Atacantul de 23 de ani, Daniel Popa nu mai face parte din planurile de viitor ale echipei și va fi pus pe lista de transferuri de către oficialii clubului Dinamo. Jucătorul va putea semna cu orice echipă dispusă să plătescă 200.000 de euro în schimbul său.

”În afară de golul pe care l-a dat cu Călăraşi dintr-o centrare, restul… Ok, poţi să joci prost, dar să văd o atitudine, că te baţi. Cei care vor veni, vor veni în salarii normale de Divizia A şi bugetul o să fie mult mai mic”, declara Mircea Rednic făcând referire la evoluţiile lui Daniel Popa, la finalul meciul pierdut de Dinamo cu Astra, scor 1-4.

Daniel Popa nu este singurul fotbalist care a primit de la oficialii din “Ştefan cel Mare” o foaie prin care poate pleca de la Dinamo în schimbul unei sume de bani. După scandalul în care a fost implicată Andreea,soţia lui Sergiu Hanca, fotbalistul a fost anunţat că poate pleca în următoarea perioadă de transferuri la orice echipă care oferă 100.000 de euro pe el.

elefant.ro

Mijlocaşul de bandă va intra în ultimele 6 luni de contract în această iarnă, iar în vară va putea pleca gratis.

Daniel Popa a marcat un singur gol în ediția de toamnă în 2018, în 18 meciuri. Aceasta după ce a făcut furori în play-out, 6 goluri și 3 assist-uri în 12 meciuri.

  • 450.000 € e cota de piață a lui Daniel Popa, conform transfermarkt.de.
Reclame