Rednic a mers la cumpărături. Primii patru fotbaliști vizați

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic continuă revoluția în lotul „câinilor”. După ce Dinamo a terminat anul pe un dezamăgitor loc 11. După ce a dat afară aproape o echipă întreagă de când a venit în Ștefan cel Mare, dar a și adus jucători în loc. Potrivit Gazetei, „Puriul” a plecat deja în Belgia, unde discută cu granzii campionatului, Anderlecht și Club Brugge, dar și cu echipa antrenată de Ladislau Boloni, Antwerp, pentru a împrumuta niște jucători.

vivre.ro

Rednic caută fotbaliști în fiecare compartiment, de la portar până la atacant. În funcție și de disponibilitățile belgienilor urmează să vadă dacă poate aduce ceva de soi de acolo. Mai ales că Dinamo ar urma să plătească doar o parte din salariul fiecărui jucător împrumutat, în condițiile în care roș-albii vor să diminueze mult bugetul pentru prima decadă a lui 2019.

 • Guillaume Hubert este cel pe care a pus ochii Rednic. În vârstă de 24 de ani, portarul belgianul născut la Charleroi este legitimat la Club Brugge, dar nu a evoluat în acest sezon. Doar în stagiunea trecută a bifat 4 partide.
 • Boy de Jong – portar, 24 de ani – Olandezul n-a evoluat în acest sezon pentru Anderlecht. Are un meci ca rezervă la gruparea din Capitală. A fost internațional batav la toate loturile de juniori.
 • Pe postul de fundaș stânga, Luan Peres este un alt jucător care ar putea ajunge la Dinamo. Brazilianul are tot 24 de ani și, la fel ca și portarul Hubert, a prins la rându-i același număr de meciuri, 4. Legitimat la Club Brugges, jucătorul de 1,90 metri a evoluat chiar și în Champions League, unde a prins o partidă.
 • Ivan Varone – mijlocaș, 26 de ani – Italianul este legitimat la Cosenza, în Serie B, însă a strâns doar 5 meciuri în acest sezon. Interesul lui Dinamo pentru el este confirmat și de presa italiană, însă Varone ar putea ajunge în Ștefan cel Mare doar sub formă de împrumut.

Rednic i-a pus pe listă sa de cumpărături și pe Ioan Hora (30 de ani) şi Mihai Răduţ (28 de ani). Fost golgheter al Ligii 1, Hora s-a despărţit de curând de turcii de la Akhisarspor, club care i-a plătit un salariu de aproximativ 40.000 de euro în fiecare lună, iar în această iarnă va trebui să ia o decizie privind viitorul său. Dorit insistent de Dinamo, Hora e considerat o opţiune şi de Astra Giurgiu, anunţă site-ul gsp.ro.

E evident că nici Dinamo, nici Astra nu se pot ridica la nivelul salariului încasat de atacant în Turcia, dar problema este că fosta campioană e gata să-l deturneze din drumul spre Ştefan cel Mare. Giurgiuvenii au de gând să-i ofere un salariu mult mai mare şi, coroborat cu faptul că Hora ar putea juca în play-off, iar așa ar putea să-l convingă să uite de Dinamo.

 • CFR, Gloria Bistriţa, ASA Târgu Mureş, Pandurii, UTA, Konyaspor şi Akhisarspor sunt celelalte echipe din cariera lui Ioan Hora.

evomag.ro

9 fotbaliști dați afară de Dinamo de la venirea lui Mircea Rednic:

Armando Cooper, Jaime Penedo, Sergiu Popovici, Tomislav Gomelt, Mircea Axente, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav și Kino Delorge. Un total de 9 fotbaliști îndepărtați în acest mandat al lui Rednic.

Salariile jucătorilor îndepărtați de la Dinamo:

 • Danijel Subotic – 9.000 de euro / lună
 • Teddy Mezague – 8.000 de euro / lună
 • Kino Delorge – 6.000 de euro / lună
 • Gicu Grozav – 12.000 de euro / lună
 • Armando Cooper – 10.000 de euro / lună
 • Jaime Penedo – 10.000 de euro / lună
 • Sergiu Popovici – 6.000 de euro / lună
 • Tomislav Gomelt – 14.000 de euro / lună
 • Mircea Axente – 6.000 de euro / lună
Reclame