„Mărită-te cu mine”

Veste bombă în fotbalul românesc! După ani buni de relație cu frumoasa Floris Ariana, Dorin Rotariu i-a oferit blondinei inelul și a renunțat la burlăcie.

evomag.ro

Rotariu, mijlocașul lateral de 23 de ani de la AZ Alkmaar și Floris au mers în Londra, acolo unde fotbalistul i-a pregătit o surpriză romantică. Dorin a așternut mai multe lumânări și petale de trandafir pe jos, în formă de inimă, și a scris mesajul „Mărită-te cu mine” din litere decorative luminate.

Dorin și-a dus iubita, Floris, alături de care formează un cuplu de 3 ani, la etajul 52 al hotelului Shangri-La, acolo unde a pregătit surpriza până la cele mai mici detalii. Rotariu a pregătit și un mesaj special, dar și o inimă formată din petale de trandafiri, iar răspunsul fetei a fost ”Da!”.

Pentru inelul oferit iubitei sale, Dorin Rotariu a băgat mâna adânc în buznar, căci este vorba de o bijuterie prețioasă, plină de diamante.

„Să mă logodesc cu iubirea vieții mele a devenit o dorință transformată în realitate”, a mai scris Floris Ariana, în descrierea postării.

Reclame