Rednic îi vrea plecați, dar ei vor să rămână în Ștefan cel Mare

Ratarea iminentă a play-off-ului îl face pe Mircea Rednic (55 de ani) să continue seria măsurilor dure. După 1-4 pe terenul Astrei, antrenorul din Ştefan cel Mare a anunţat că Giorgios Katsikas şi Mircea Axente nu vor mai continua la Dinamo. Cei doi nici nu au mai jucat în partida de la Giurgiu.

evomag.ro

„Katsikas şi Axente au avut foarte multe şanse să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Nu m-au convins. Decât să îi ţin, mai bine prefer să joc cu un jucător tânăr, care îşi doreşte. Un fotbalist tânăr poate să arate mult mai bine decât cei doi”, a declarat Rednic.

Cu toate acestea, grecul, în vârstă de 28 de ani, care şi-a prelungit contractul cu Dinamo astă-vară la solicitarea lui Florin Bratu, le-a transmis celor de la club că el „îşi doreşte stabilitate, nu să se plimbe pe la echipe”. În timp ce Axente, 31 de ani, consideră că „nu am primit suficient de multe şanse. Eu cred că pot ajuta Dinamo”.

Nici unul, nici celălalt nu au traversat o perioadă strălucită, apărarea lui Dinamo, condusă de Katsikas, ajungând să ia 34 de goluri în 21 de etape, ceea ce reprezintă un record negativ pentru clubul nostru. De asemenea, Axente, atacantul care spera să fie titular abia a marcat un singur gol în 8 meciuri, în partida cu FCSB, încheiată 3-3.

  • Cotat la 800.000 de euro, Katsikas a venit la Dinamo în vara lui 2017, a jucat 42 de meciuri şi a marcat trei goluri, dar nu a reuşit să se transforme în liderul defensivei, aşa cum şi-ar fi dorit, rând pe rând, Bratu, Niculescu sau Rednic. În acest sezon, el a strâns 12 meciuri, iar ultimul în care a fost folosit de Rednic a fost egalul cu Gaz Metan, 1-1, din etapa a 16-a a sezonului regulat.
Reclame