Răducioiu este dezamăgit: „Situaţia este din ce în ce mai dramatică. E inadmisibil!”

Fostul mare internaţional Florin Răducioiu (48 ani), a rămas în istoria fotbalului din țara noastră, deoarece și-a început cariera fotbalistică la Clubul Dinamo, iar acesta a fost singurul club pentru care a jucat în România.

evomag.ro

Răducioiu este dezamăgit să vadă cum echipa favorită şi-a compromis în mare măsură şansele la play-off chiar în ultimul meci din 2018. Totodată, fostul atacant crede că Dinamo ar putea prelua modelul Viitorului, cu un fost mare jucător care să devină patron în Ştefan cel Mare.

„Echipa nu reacţionează, echipa trebuia după meciul cu Craiova să aibă continuitate de rezultate. Au pierdut în mod categoric la Giurgiu, mi s-a părut surprinzător. Văd că acum sunt probleme şi cu Hanca. Lucruri foarte grave se întâmplă acolo. Este treaba antrenorului, el ştie foarte bine ce are de făcut. Presiunea este din nou foarte mare, sunt foarte mari nemulţumiri în rândul suporterilor şi, ca atare, situaţia este din ce în ce mai dramatică. E inadmisibil. Trebuie făcut ceva, dar în mod concret. Probabil de la anul.

vivre.ro

Dacă el este dinamovist şi vrea binele lui Dinamo, poate fi o soluţie. Sigur că da. E capabil, are foarte mari relaţii, poate construi o echipă învingătoare. Poate fi un pic cum este Hagi la Viitorul. E vorba de timp şi de bani, bineînţeles. Se poate câştiga campionatul şi într-un an sau poate în trei ani. E greu să vă spun. Dar e nevoie de un pic de timp, cu siguranţă, pentru că nu poţi câştiga campionatul peste noapte”, a dezvăluit Răducioiu.

Reclame