Torje nu mai vrea să audă de Dinamo

Gabriel Torje (29 ani), mijlocașul lui Sivasspor spune că nu se mai gândește la o revenire la Dinamo.

evomag.ro

Asta, după ultima experiență din tricoul „câinilor roșii”, când antrenorul de atunci, Florin Bratu, l-a ținut mai mult rezervă și chiar l-a scos din lot la anumite partide. Internaționalul român a dezvăluit că și-a învățat lecția și că nu mai vrea să revină în fotbalul românesc, cel puțin pentru moment.

”Și dacă m-ar fi sunat acum Mircea Rednic sau altcineva de la Dinamo, nu aș fi venit! Deocamdată, nu vreau să mă întorc în țară. Mi-am învățat bine lecția. La 28 de ani, dar am învățat-o!”, a spus Torje, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Torje a comentat și incidentul în care a fost implicată soția lui Sergiu Hanca la finalul meciului pierdut de Dinamo pe terenul Astrei, scor 1-4. Andreea a spus că a fost agresată de câțiva suporteri dinamoviști pentru că s-a bucurat la golul marcat de soțul ei.

„Dacă eram în locul lui Sergiu, săream în tribună în secunda doi pentru orice membru al familiei mele”, a mai spus Torje.

În 2008, pe când avea doar 18 ani și era considerat o mare speranță, Gabriel Torje a fost cumpărat de Dinamo pentru suma de 2 milioane de euro. Transferul i-a deschis mai târziu și poarta spre echipa mare a României, unde a debutat în anul 2010.

  • 7 apariții dintre care 4 ca rezervă a avut Torje la Dinamo în sezonul trecut din Liga 1.
  • 56 de partide are Gabi Torje în tricoul echipei naționale.
Reclame