Paul Anton este convins că Rednic o va duce pe Dinamo în play-off

Fostul căpitan al lui Dinamo, Paul Anton, a vorbit despre situația critică prin care trec ”câinii” în actualul sezon din Liga 1.

elefant.ro

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani, este titular la Krîlia Sovetov Samara, din prima ligă din Rusia, și a ajuns piesă de bază în echipa națională. Fostul dinamovist consideră că Mircea Rednic este antrenorul potrivit să o scoată pe Dinamo din momentul negru în care se află.

„Nu mă așteptam niciodată ca Dinamo să ajungă atât de jos! Dinamo este un club unde ai absolut toate condițiile pentru a face performanță. Singura problemă, să zicem, e cea cu stadionul, dar nu poate să fie asta decisivă. Situația e foarte grea, dar sper să lege mai multe victorii. Dacă vor reuși să facă asta, le va reveni moralul și lucrurile se vor schimba. E clar că acum sunt la pământ și se vede lipsa de încredere. Cel mai important este ca nea Mircea Rednic să aibă liniște să lucreze. Din iarnă sunt convins că va face o echipă puternică”, a declarat Paul Anton.

Rednic va face o echipă puternică

evomag.ro

„Este un antrenor care mi-a dat multă încredere. Are de partea lui experiența, face antrenamente foarte plăcute, bazate foarte mult pe jocul cu mingea. Sunt multe exerciții de posesie sub diferite forme, dar care păstrează niște principii clare de joc. Folosește trasee bine definite, care sunt repetate constant la antrenamente. Mircea Rednic are ochi la fotbaliști și reușește să aducă jucători de valoare indiferent de bugetul de salarii pe care îl are la dispoziție. Este foarte important că la Dinamo s-a întors Dănciulescu. E un mare atu pentru echipă. Știe toată lumea câtă experiență are și cât de mult contează să fie lângă băieți”, a mai spus fostul căpitan.

  • 8 goluri în 43 de meciuri a marcat Anton pentru Dinamo în Liga 1.
  • 1.500.000 € valorează Anton în acest moment, conform transfermarkt.de.
Reclame