VIDEO | Prima lovitură a lui Mircea Rednic în 2019! Transferul e ca şi făcut

Mircea Rednic, 56 de ani, vrea să schimbe, în această iarnă, din temelii situația de la Dinamo. Pe lângă transferurile făcute deja, tehnicianul ”câinilor roșii” e gata să facă prima mutare pe 2019. Un jucător produs de Liverpool, Jordan Mustoe, e în cărţi pentru un transfer la Dinamo.

evomag.ro

Jordan Mustoe, un fundaş stânga în vârstă de 27 de ani, va ajunge joi în România, alături de Luana Rednic, pentru a semna contractul cu Dinamo, potrivit GSP. Englezul a mai colaborat cu „Puriu” în perioada în care acesta antrena pe Westerlo, în Belgia. Mustoe este liber de contract după despărţirea de clubul finlandez Seinäjoen Jalkapallokerho și ar veni că înlocuitor pentru Vlad Olteanu şi Sergiu Popovici.

Mustoe s-a născut în Merseyside şi care orice copil din acea zonă a sperat să joace pentru Liverpool. El a ajuns în academia clubului de pe Anfield, dar nu a fost reţinut şi a fost luat de Wigan. De-a lungul carierei, a mai jucat la Barnet, Morecambe, Carlisle United, Bury, Wycombe Wandereres şi Accrington Stanley, toate din eşaloanele secunde ale fotbalului englez.

  • 150,000 euro este cota lui Mustoe, potrivit transfermarkt.com.
Reclame